Apple ar urma sa lanseze un iPad cu ecran de 12 inch

0
99

12_9_ipad_macbook_air iPad

In interiorul campusului din Cupertino al celor de la Apple se dezvolta si testeaza diferite produse, o foarte mare parte dintre ele ramanand doar la stadiul de proiect sau concept care nu va ajunge vreodata pe piata. In ultimele luni au aparut cateva zvonuri care ne informau ca Apple urmeaza sa lanseze o versiune a iPad cu un ecran mai mare, publicatii precum The Wall Street Journal informandu-ne ca ar fi posibila lansarea unui iPad cu ecran care are o diagonala de 12,9 inch. Pentru a confirma toate aceste zvonuri, o publicatie din Taiwan a publicat o stire prin care ne confirma faptul ca Apple continua dezvoltarea unui iPad cu ecran mai mare, incheind recent un acord cu Quanta Computer, care este cel mai mare producator de laptopuri din lume. Publicatia sustine ca 12 inch este diagonala ecranului noului iPad, deci vorbim despre un ecran mai mare decat ecranul celei mai mici versiuni a MacBook Air, care are o diagonala de 11 inch.

Mutarea este cu atat mai interesanta cu cat cei de la Quanta Cumputers sunt furnizorii Apple responsabili cu toata gama de MacBook Air a companiei americane si nimeni nu se astepta pana acum ca Apple sa inlocuiasca pe Foxconn sau Pegatron, cele doua mari fabrici in care sunt fabricate in prezent iOS device-urile. Se pare ca totusi compania americana cauta o diversitate si mai mare, nedorind sa aiba numai unul sau doi parteneri in fabricarea produselor.

Asadar, iPad-ul cu ecran de 12 inch s-ar putea sa isi faca prezenta in magazinele companiei americane in urmatorii ani, iar deocamdata nu se stie daca acesta este menit sa inlocuiasca vreunul din cele doua modele de iPad prezente acum pe piata, iPad cu ecran de 9,7 inch sau iPad mini cu ecran de 7,9 inch, sau sa fie adaugat pe langa acestea. Pana atunci puteti vedea conceptul de mai sus facut de cei de la MacRumors pentru un iPad cu un astfel de ecran si cred ca ar fi destui utilizatori interesati de un astfel de iPad. Inainte de a incheia trebuie sa va spun ca iPad 5 si iPad mini 2 urmeaza sa isi faca aparitia in mai putin de o luna de zile.

 

Sursa United Daily News, via MacRumors

- Reclamă -