Toate serviciile Apple Developer Center functioneaza din nou normal, Apple ofera un bonus membrilor pentru lunga asteptare

0
136

screen-shot-2013-08-10-at-12-13-04-am

Au trecut peste trei saptamani in care dezvoltatorii de aplicatii nu s-au putut bucura de portalul pe care Apple il pune la dispozitia lor si asta datorita unui atac al unor infractori cibernetici care au incercat (si au reusit) sa compromita anumite date ale dezvoltatorilor si utilizatorilor deopotriva. In cursul noptii trecute Apple a trimis email-uri tuturor dezvoltatorilor de aplicatii prin care ii anuntau ca toate serviciile Apple Developer Center au revenit la functionarea normala, acestia putand acum sa acceseze toate serviciile pe care le ofera portalul. In aceste trei saptamani care au trecut, Apple a facut o reparatie generala serviciilor pe care le ofera dezvoltatorilor, actualizand toate software-urile serverelor si reconstruind toate bazele de date si asta pentru ca hackerii sa nu mai poata sa aiba acces atat de simplu la adresele de email, adresele postale si la numele dezvoltatorilor de aplicatii. Oricum, in toata aceasta perioada de timp, Apple a reusit sa readuca la functionare o mare parte a serviciilor portalului (mai ales pe acelea care permiteau dezvoltatorilor sa publice si sa actualizeze aplicatiile), astazi fiind deschise numai cateva functii ale portalului, cum ar fi Member Center, Program Enrollment si Renewals, dar si Tehnical Support.

Pentru a isi indrepta greseala si lunga asteptare a dezvoltatorilor, Apple le extinde durata de membri ai portalului cu o luna de zile. Sa speram ca dupa tot acest proces de refacere, Apple Developer Center nu va mai furniza datele dezvoltatorilor atat de usor. Asadar, daca sunteti dezvoltator de aplicatii, va puteti bucura din nou de toate serviciile portalului si va veti putea reinoi contul de dezvoltator, in cazul in care acesta a expirat pe durata procesului de refacere a Developer Center.

 

Sursa: 9to5Mac

- Reclamă -