Noi fotografii ne prezinta presupusa carcasa aurie a iPhone 5S

0
424

photo_4_iPhone_5S_Coque_Chassis_Or

Ca urmare a zvonurilor aparute in ultimul timp pe internet care ne indica faptul ca iPhone 5S urmeaza sa vina intr-o noua culoare, auriul, si asta pe langa lansarea unui iPhone mai ieftin a carui carcasa urmeaza sa fie colorata in diverse nuante, astazi francezii de la MacBoutic au postat o serie de imagini care ne prezinta in premiera presupusa carcasa aurie a viitorului terminal. Chiar daca nimeni nu stie cat de adevarate sunt aceste componente prezentate de catre francezi, ele ne pot face o idee despre modul in care ar putea sa arate un iPhone cu o carcasa aurie. In ceea ce priveste carcasa, ea arata ca si cele prezentate pana acum de alte publicatii, singura problema fiind la nivelul logoului Apple si al inscriptiilor prezente pe carcasele fiecarui iPhone. Francezii ne spun ca ei ar fi estompat cu atentie atat logoul Apple, cat si denumirea „iPhone” si asta chiar daca pe niciuna dintre poze nu se vede vreo urma de editare in acest sens si nici nu ne este explicat motivul pentru care ar fi fost facut acest lucru. In situatia data, ne putem gandi ca o simpla carcasa de iPhone 5/5S ar fi putut sa fie vopsita in culoarea pe care o vedeti mai sus si mai jos cu scopul de a creste audienta website-ului, deoarece pare greu de crezut ca aceasta culoare ar putea ajunge vreodata pe un iPhone.

photo_2_iPhone_5S_Coque_Chassis_Or

In cursul zilei de ieri analistul Kuo, care a oferit in trecut informatii valide despre produsele Apple, a afirmat ca iPhone 5S urmeaza sa fie disponibil si in varianta de culoare aurie/champagne, mai multe cumponente de aceasta culoare aparand si in trecut pe internet. Daca va uitati in acest articol, veti vedea presupusul sertar SIM al iPhone 5S care ne-a fost prezentat in urma cu cateva luni si care ne prezenta in premiera o componenta aurie a acestui terminal, dar care nu arata nici pe departe atat de strident ca si carcasa prezentata acum. Un iPhone auriu a mai fost confirmat si de un alt website care a oferit in trecut informatii corecte despre viitoarele produse Apple, iar aceasta ipoteza pare din ce in ce mai solida.

photo_iPhone_5S_Coque_Chassis_Or

Chiar si asa, lansand un iPhone auriu/champagne, compania Apple nu va reusi sa scape de prejudecatile unor persoane (printre care se numara si conationali de-ai nostri), dar va atrage cu siguranta si mai multi utilizatori.

photo_3_iPhone_5S_Coque_Chassis_Or

 

Sursa: MacBoutic, via MacRumors

- Reclamă -