iPhone 5S urmeaza sa fie disponibil si intr-o versiune aurie de 128GB

0
183
Concept via Martin Hajek
Concept via Martin Hajek

Dupa ce saptamana trecuta analistul american Ming-Chi Kuo a trimis un nou zvon, anuntandu-ne ca viitorul iPhone 5S urmeaza sa contina un buton Home convex fabricat din safir, care va adaposti un cititor de amprente, astazi a trimis jurnalistilor noi predictii cu privire la viitorul iPhone si asta din cauza ca intre timp s-a anuntat data la care vom avea noul dispozitiv. Pentru inceput, analistul ne indica faptul ca noul iPhone 5S va avea un cip A7, care utilizeaza noua arhitectura ARMv8 si care aduce suport pentru aplicatii de pana la 64 biti, un upgrade important de la arhitecura ARMv7 si suportul pentru maxim 32 biti pe care le aducea cipul A6. Se pare ca Apple va imbunatati si bandwidth-ul, cipul A7 urmand sa foloseasca 1GB LPDDR3 RAM, spre deosebire de LPDDR2 pe care il folseste cipul A6 si asta pentru a imbunatati si performantele sistemului, compania incercand sa optimizeze cat mai bine resursele si cerintele de sistem.

Trecand mai departe, Kuo ne anunta ca iPhone-ul urmeaza sa fie disponibil in premiera in versiunea cu 128GB spatiu de stocare, pe langa versiunile clasice de 16GB, 32GB si 64GB, Apple oferind mai multa memorie pentru utilizatorii care stocheaza foarte mult continut pe terminalele lor si pentru care 64GB au ajuns sa fie prea putini. Acest lucru era oarecum previzibil dupa ce la inceputul anului, Apple a lansat pe piata o noua versiune a iPad 4 cu un spatiu de stocare de 128GB. Separat de spatiu de stocare, Kuo ne anunta in premiera ca noul iPhone 5S va fi disponibil in trei culori, pe langa albul si negrul clasic, fiind adaugata si culoarea aurie (sau champagne) despre care mai multe zvonuri recente ne-au vorbit si care uimesc usor pe utilizatori.

La final, Kuo confirma faptul ca iPhone 5S va avea aceeasi camera foto de 8 megapixeli la fel ca si ultimele doua generatii de iPhone, dar care va fi capabila sa inregistreze poze mult mai bune avand o diafragma f/2.0 si un flash dual LED, lucru pe care ni-l spuneau si alte publicatii in urma cu cateva zile. Analistul american mai crede ca Apple va vinde, in 2013, 35 de milioane de iPhone 5S (fara a include la socoteala iPhone 5C sau pe celelalte modele de iPhone) si asta datorita problemelor de fabricatie generate de cititorul de amprente.

 

Sursa: 9to5Mac

- Reclamă -