Google+ 4.5.0 pentru iPhone si iPad – update este disponibil in App Store

0
102

 

via App Store
via App Store

Google+ este reteaua de socializare creata de catre compania din Mountain View cu scopul de a oferi utilizatorilor o alternativa la celebra retea Facebook, cei de la Google reusind sa stranga un numar considerabil de utilizatori pentru platforma lor. Desigur, Google+ are de aproximativ doi ani si o aplicatie oficiala in App Store, utilizatorii putand sa isi administreze profilurile, sa posteze si sa urmareasca sau sa adauge in cercurile lor pe toti prietenii lor. In cursul noptii trecute aplicatia din App Store a Google+ a primit un update destul de important. Versiunea 4.5.0 a aplicatiei aduce suport pentru Google Drive, acum putand sa vizualizam, editam si chiar sa partajam pozele stocate pe platforma pe care aceeasi companie Google ne-o pune la dispozitie, aduce suport pentru domeniile Google Apps, o suita creata de catre Google pentru mediul de afaceri, iar la final Messenger-ul este inlocuit de catre noua platforma Hangouts care ne permite sa trimitem mesaje sau sa efectuam apeluri video, utilizatorii avand posibilitatea de a isi descarca datele stocate pe Messenger accesand Google Takeout.

Pentru a face update la versiunea 4.5 a aplicatiei Google+, trebuie ca din iOS device-ul dvs. sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei in dreptul caruia este un buton Update pe care trebuie sa apasati. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati link-ul de mai jos pentru a o descarca acum:

Daca sunteti utilizator Google+, atunci puteti fi la curent cu toate noutatile din lumea Apple si cu ultimele tutoriale prin urmarirea paginii Tutoriale pentru iOS si Mac OS X.

- Reclamă -