Iata data la care filmul jOBS va fi disponibil in Romania si unde il vei putea vedea pentru prima data

0
142

jobs poster

Despre filmul biografic jOBS am tot discutat in ultimele luni, in urma cu cateva saptamani afland ca data la care acesta isi va face aparitia pe marile ecrane este 16 august, dupa ce, la inceputul anului am fost anuntati ca filmul regizat de catre Joshua Michael Stern isi va face aparitia pe 19 aprilie, nefiiind sigur nici acum motivul amanarii de patru luni. Stim cu totii ca jOBS ne prezinta 30 de ani din viata regretatului vizionar, adica va cuprinde anii in care compania Apple a fost pusa pe picioare, declinul lui Steve Jobs prin concedierea acestuia din compania pe care a pus-o pe picioare cu ajutorul lu Steve Wozniak si, in final, revenirea acestuia la carma companiei si salvarea ei de la faliment. Ceea ce nu stia nimeni este data la care filmul isi va face aparitia pe marile ecrane din Romania, deoarece 16 august este o data la care numai locuitorii din anumite tari ale lumii il vor putea vedea.

Astazi, cei de la Hollywood Multiplex Operations ne anunta ca filmul „Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea” (denumirea pe care o va avea filmul jOBS in Romania) isi va face aparitia in reteaua lor de cinematografe incepand cu 23 august, adica la o saptamana distanta de la lansarea oficiala a filmului peste hotare. Biletele pentru acest film vor fi disponibile in toata reteaua Hollywood Multiplex si pe website-ul cinematografului care poate fi accesat urmand acest link.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SH1jKZwcS9Y]

Mai sus puteti vedea trailer-ul oficial al peliculei jOBS care a fost publicat la sfarsitul lunii trecute. Din distributia filmului Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea fac parte actorii Josh Gad care intra in rolul lui Steve Wozniak, Ahna O’Reilly care o interpreteaza pe Chriss-Ann Bernnan, fosta prietena si mama fiicei lui Steve Jobs, Lisa, Matthew Modine care il interpreteaza pe John Scully, CEO-ul Apple in perioada de mai bine de 10 ani in care Steve a fost exclus din companie si care a dus Apple aproape de faliment, si, in rolul principal, pe Ashton Kutcher a carui figura este asemanatoare cu cea a lui Steve Jobs in perioada tineretii.

 

Sursa: Hollywood Multiplex Operations

- Reclamă -