Cum sa stergeti un utilizator din lista de prieteni direct din aplicatia Facebook pentru iPhone si iPad – Tutorial

0
2502

Stergere prieteni lista Facebook

Facebook are un numar foarte mare de utilizatori si a devenit un oarecare trend sa avem cat mai multi „prieteni” in lista chiar daca nu ii cunoastem nici macar pe jumatate dintre ei. Din pacate nu toti utilizatorii sunt de buna credinta si nu putem sa ii tinem in lista numai pentru ca ne dau un like la o postare si in rest spameaza pe peretele noastru cu link-urile lor virusate, trimit insistenti mesaje, ne adauga in grupuri pe care nu le stim, ne invita in continuu la evenimente sau sa jucam diverse jocuri pe care nu dorim, ori ne recomanda unor alti utilizatori si avem in permanenta lista cu cereri de prietenie incarcata. In cazul in care v-ati saturat sa mai primiti notificari care nu va intereseaza sau sa fiti deranjat inutil de persoane pe care nu le cunoasteti, dar pe care, din greseala, le-ati adaugat in lista cu prieteni, atunci puteti sa stergeti prietenia cu acea persoana (pe Facebook).

Nu, nu este nepoliticos, anti-social si nici nu este vina dvs., ci a lor pentru ca va deranjeaza si a Facebook pentru ca ofera butoane usor de abuzat cum ar fi „invita-i pe toti”, „adauga intr-un grup”, „recomanda ca si prieten”, etc. Nu merita sa va stergeti contul de Facebook sau sa va stricati experienta de utilizare doar pentru ca unii utilizatori va deranjeaza!

Din fericire, cei de la Facebook ne permit sa stergem prietenii direct din aplicatia pentru iPhone si iPad, iar pentru a face acest lucru va trebui sa urmati pasii de mai jos:

  1. Deschideti aplicatia Facebook din ecranul de pornire al iOS device-ului dvs.;Aplicatie Facebook iOS
  2. Apasati pe butonul Meniu din partea stanga sus a ecranului;Pagina iTutorial Tutoriale facebook
  3. Apasati pe butonul Prieteni (Friends);Facebook meniu sus
  4. Derulati in jos pana la persoana pe care doriti sa o stergeti din lista de prieteni;
  5. Apasati pe butonul din partea dreapta a numelui acelei persoane;Prieteni Facebook lista
  6. In meniul pop up, apasati pe butonul Sterge din lista de prieteni (Unfriend).Stergere prieteni lista Facebook

Atentie! Aplicatia nu va solicita confirmarea deciziei de a sterge pe cineva din lista cu prieteni asa ca nu apasati decat pentru cei pe care sunteti sigur ca doriti sa ii stergeti. Dupa stergerea celor care va perturba, experienta pe Facebook ar trebui sa fie mai curata si mai putin stresanta.

 

Daca aveti intrebari, neclaritati sau doriti sa propuneti un tutorial, lasati un comentariu sau accesati forumul.

- Reclamă -