Infinity Blade II si Tiny Wings sunt in premiera disponibile gratuit in App Store

0
154

Chiar daca cele doua aplicatii din titlu nu au nicio legatura una cu cealalta, ele sunt extrem de populare in magazinul virtual de aplicatii al celor de la Apple si nu au mai fost niciodata disponibile gratuit.

Infinity Blade II

Infinity Blade II este cel mai popular si profitabil titlu al celor de la Chair Entertainment Group, fiind disponibil in App Store de aproape doi ani de zile, timp in care a primit numeroase distinctii si evaluari foarte mari de la website-urile de specialitate. Asa cum poate ca stiti deja, Infinity Blade 2 este la fel ca si fratele sau mai mare, Infinity Blade, un joc de lupte cu un motor grafic extrem de bun denumit Unreal Engine 3 care ofera utilizatorilor o experienta unica pentru jocurile de acest tip. Grafica este un alt punct cheie al acestui joc, Infinity Blade II bucurandu-se de elemente grafice nemaintalnite in alte jocuri similare, atentia pe care dezvoltatorii jocului au pus-o la detalii va imbucura pe oricine. Actiunea jocului se desfasoara in interiorul unor citadele in care personajul pe care il manipulam trebuie sa infrunte o sumedenie de monstri care devin din ce in ce mai bine pregatiti si mai greu de infrant. Desigur, Infinity Blade II ne pune la dispozitie foarte multe arme, armuri si potiuni magice pe care le putem cumpara pentru a reusi sa evoluam in joc si sa ii infruntam pe cei mai fiorosi monstri. Trebuie mentionat ca Infinity Blade II a fost disponibil inca de la lansare la pretul de 5,99 €, singura reducere importanta fiind la finele lunii trecute cand dezvoltatorii ni l-au pus la dispozitie la pret minim in App Store.

Infinity Blade II este disponibil in App Store sub forma unei aplicatii universale pentru iPhone si iPad, si este compatibila cu iPhone 3GS sau mai nou, iPod touch generatia 3 de 16 GB sau mai nou si iPad generatia 1 sau mai nou. Dimensiunea aplicatiei este de 1,10 GB.

Tiny Wings HD

Trecand la Tiny Wings, trebuie sa va spun ca este o aplicatie disponibila in App Store de mai bine de doi ani de zile, timp in care s-a bucurat la fel ca si Infinity Blade II de un numar foarte mare de descarcari si distinctii venite din parte unor publicatii importante. Tiny Wings ne ofera un gameplay nemaintalnit in App Store, scopul principal fiind de a ajuta diverse pasari care au aripile mititele sa zboare ajutandu-ne de colinele pe care le-a conceput dezvoltatorul. Desigur jocul ne invata la inceput cum putem sa ne luam elan pentru a zbura si trebuie mentionat ca iti trebuie putin exercitiu pentru a deprinde miscarile necesare. Tiny Wings ofera doua moduri de joc: Day Tripin care trebuie sa parcurgem o distanta cat mai mare pana cand soarele apune, si Flight School in care pasarea dirijata de noi va trebui sa isi intreaca suratele ei si sa ajunga prima in cuib pentru a fi rasplatiti cu o „delicatesa”. Partea interesanta a acestui joc este ca include suport pentru iCloud, ceea ce inseamna ca tot progresul nostru din joc va fi sincronizat intre device-urile noastre chiar si intre versiunea pentru iPhone si cea pentru iPad a jocului.

Tiny Wings este disponibil in App Store sub forma a doua aplicatii, una speciala pentru iPhone si una speciala pentru iPad. Dimensiunea aplciatiei este de 14,6 MB.

Incheiem prin a va recomanda sa profitati de ocazia unica de a descarca gratuit doua dintre jocurile foarte populare ale ultimilor ani in App Store si de a econosmisi aproape 10€. Durata de desfasurare a promotiei nu este specificata de niciunul dintre cei doi dezvoltatori.

  • Infinity Blade II pentru iPhone si iPad – Gratuit (redus de la 5,99€) – Descarca acum
  • Tiny Wings pentru iPhone si iPod tocuh – Gratuit (redus de la 0,89€) – Descarca acum
  • Tiny Wings HD pentru iPad – Gratuit (redus de la 2,99€) – Descarca acum

 

Update 8 iulie: Urmati acest link pentru a vedea toate aplicatiile disponibile gratuit si pentru a economisi peste 52 € descarcandu-le.

- Reclamă -