Apple celebreaza cei cinci ani pe care App Store ii implineste pe 10 iulie cu o serie de aplicatii gratuite si cu o sectiune speciala in interiorul magazinului

0
83

5 Ani App Store

Au trecut deja cinci ani de cand Apple isi lansa propriul magazin de aplicatii ce avea sa devina peste numai cateva luni cel mai mare astfel de magazin si sa bata multe recorduri. In urma cu o saptamana v-am spus ca unii jurnalisti au primit materiale publicitare care promoveaza magazinul de aplicatii prin prezentarea tuturor realizarilor importante in fiecare din cei cinci ani de cand este disponibil, iar de dimineata v-am prezentat in doua articole cateva aplicatii extrem de interesante care sunt disponibile in premiera gratuit si credeam pe atunci ca Apple este cea care ni le ofera la pret promotional. Ei bine, asa cum era de asteptat, pentru ca a implinit deja o jumatate de deceniu, App Store-ul primeste o pagina aniversara in care Apple listeaza intr-o cronologie toate evenimentele importante din cei cinci ani de cand avem App Store. Partea cea mai interesanta a acestei cronologii sunt cifrele; daca in 2008 magazinul virtual de aplicatii incepea cu 500 de titluri, acum are listate peste 900.000 de aplicatii, utilizatorii efectuand peste 50 de miliarde de descarcari unice ale aplicatiilor.

Separat de cronologie, Apple a introdus o sectiune denumita Apps + Games in care a introdus 5 aplicatii si 5 jocuri platite pe care ni le ofera acum gratuit cu ocazia acestei aniversari. Cele 10 titluri sunt exact cele de care va spuneam si dimineata, iar suma totala pe care o puteti economisi descarcandu-le este 55 €. In acest articol v-am prezentat aplicatiile Infinity Blade II si Tiny Wings, iar in acest articol v-am prezentat celelalte 8 aplicatii pe care le puteti descarca gratuit si va recomand sa o faceti cat mai aveti ocazia (link-urile de descarcare sunt disponibile in articole).

Pagina aniversara poate fi accesata atat din aplicatia App Store de pe iPhone si iPad, cat si de pe computer prin intermediul aplicatiei iTunes.

- Reclamă -