Twitter 5.8 pentru iPhone si iPad – update este disponibil in App Store

0
86

Twitter 5.8

Twitter este binecunoscuta platforma de microblogging prin intermediul careia utilizatorii isi pot trimite gandurile in mesaje de maximum 140 de caractere. Aplicatia din App Store a Twitter (atat cea pentru iOS, cat si cea pentru Mac) trece printr-o perioada continua de imbunatatiri care fac experienta de utilizare din ce in ce mai buna. In cursul acestei seri cei de la Twitter au publicat versiunea 5.8 a aplicatiei pentru iPhone si iPad, implementand cateva noutati extrem de importante pentru iubitorii acestei platforme. Noua versiune aduce marcarea automata ca si citit a tuturor mesajelor directe, in orice aplicatie sau pe web dupa ce acestea au fost vizualizate o data in orice aplicatie oficiala Twitter, de pe orice platforma si chiar de pe web. Trecand mai departe, versiune 5.8 a aplicatiei Twitter aduce un mod mai simplu de a ne alatura unei conversatii cu un nou compozer pentru replica situat in modul de vizualizare Tweet details (numai pe iPhone si iPod touch), aduce posibilitatea de a descoperi mult mai usor persoane pe care le-am putea urmari cu ajutorul unui nou buton din bara de navigatie, aduce rezultate mai bogate pentru cautarile efectuate in aplicatii, acum fiindatentionati in momentul in care interogarea noastra are noi rezultate si ne afiseaza rezultatele pentru conturi impreuna cu datele persoanle ale utilizatorului si contextul social. La final ramane butonul „More” prin care putem raporta Tweet-urile pe care nu le dorim.

Pentru a face update la versiunea 5.8 a Twitter pentru iPhone si iPad, trebuie ca din iOS device-ul dvs. sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei in dreptul caruia este un buton Update pe care trebuie sa apasati. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati link-ul de mai jos pentru a o descarca acum:

Nu uitati daca sunteti utilizator Twitter sa ne urmariti la adresa @itutorialro pentru a invata lucruri utile si pentru a afla cele mai noi stiri din lumea Apple.

- Reclamă -