Twitter 5.7 pentru iPhone si iPad – update este disponibil in App Store

0
91

Twitter 5.7

Twitter este binecunoscuta platforma de microblogging prin intermediul careia utilizatorii pot sa trimita scurte mesaje Tweet-uri de 140 caractere. Aplicatia din App Store a Twitter a primit un update in urma cu cateva minute, ajungand la versiunea 5.7. Noua versiune imbunatateste composer-ul pentru Tweet-uri pe iPhone, permitand utilizatorilor sa partajeze poze mai usor si sa previzualizeze modul in care Tweet-ul lor va arata, aduce imbunatatiri de design pe iPhone cu cronologii mai mari peste tot in aplicatie, trimite notificari atunci cand un prieten isi creaza un cont pe Twitter si aduce imbunatatiri si rezolvari de probleme pentru liste.

Pentru a face update la versiunea 5.7 a Twitter, trebuie ca din iOS device-ul dvs. sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei in dreptul caruia este un buton Update pe care trebuie sa apasati. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati link-ul de mai jos pentru a o descarca acum:

Nu uitati ca ne puteti urmari pe Twitter la adresa @itutorialro pentru a fi la curent cu ultimele tutoriale, cu noutatile din lumea Apple si a aplicatiilor pentru iOS si Mac OS X.
- Reclamă -