iPhoto 9.4.3 si Aperture 3.4.4 sunt disponibile in Mac App Store

0
137

iPhoto app Mac open

In cursul acestei zile, Apple a lansat doua update-uri pentru cele mai imporante programe de editare si pastrare a fotografiilor dezvoltate de catre ei, Aperture si iPhoto. Atat versiunea 9.4.3 a iPhoto, cat si versiunea 3.4.4 a Aprerture aduc numeroase imbunatatiri si rezolvari de probleme din versiunile anterioare:

iPhoto 9.4.3 aduce posibilitatea de a sterge fotografiile din My Photo Stream prin tragerea lor in cosul de gunoi, implementeaza posibilitatea de a edita RAW-ul imaginilor importate manual din My Photo Stream, aduce posibilitatea de a exporta fotografiile din Photo Stream folosind comanda Export din meniul File. Pe langa acestea, rezolva cateva probleme, cum ar fi: inchiderea subita a aplicatiei in momentul sincronizarii cu Facebook, rezolva o problema cu rotirea imaginilor partajate in Photo Stream si o problema cu dimensiunea fontului textului afisat pentru calendar.

Aperture 3.4.4 rezolva o sumedenie de probleme, dintre care si inchiderea subita a Aperture in timpul imporarii imaginilor, afiseaza corect in meniul Import imaginile cu RAW Nikon P7700, afiseaza corect Thumbnail-urile in locurile in care erau mai mult de 250 de caractere, rezolva o problema cu inchiderea subita a aplicatiei in timpul incarcarii fotografiilor in Photo Stream si listele cu invitatii pentru Shared Photo Streams sunt derulate corect.

Pentru a face update la versiunea 9.4.4 a iPhoto si, respectiv, 3.4.4 a Aperture, trebuie sa intrati in Mac App Store, sectiunea Updates si sa dati click pe butonul Update din dreptul Software update. Daca nu aveti aplicatiile descarcate, accesati link-urile de mai jos pentru a le descarca acum:

- Reclamă -