Cum sa editati o comanda dictata lui Siri pe iPhone si iPad – Tutorial

0
476

Greseli corectate Siri dictare

Siri a fost lansat initial de catre Apple numai pe iPhone 4S, dar in decursul celor aproape doi ani de cand este disponibil in iOS a primit o comatibilitate cu mai multe device-uri, dar nu a iesit din versiunea beta. Daca utilizati Siri, atunci ati observat ca la multe intrebari raspunsul este ca cererea nu a putut fi procesata, dar ca se poate efectua o cautare pe internet pentru a gasi un raspuns. In unele cazuri, Siri nu intelege corect numele sau cuvintele pe care i le dictati, acest lucru cauzand confuzie si in final rezultate eronate sau incorecte.

Din fercire, Apple s-a gandit si la acest lucru si a adoptat o solutie mai buna decat obligarea utilizatorilor sa dicteze din nou toata comanda. In cazul in care Siri nu a inteles corect ceea ce i-ati dictat, aveti posibilitatea de a edita manual comanda pentru ca Siri sa poata procesa din nou cererea si sa ne ofere un raspuns mai bun la cerinta noastra:

  1. Tineti apasat butonul Home al iOS device-ului dvs pentru a activa Siri;Activare Siri iPhone 5
  2. Cand ati dictat ceva ce Siri nu a inteles, derulati in sus si cautati textul dictat;Cautare Siri eronata
  3. Apasati pe acel text si veti observa ca acea casuta isi va schimba culoarea si va aparea un cursor;Editare text Siri
  4. Corectati greselile;Greseli corectate Siri dictare
  5. Apasati pe butonul OK din coltul dreapta jos al tastaturii, iar Siri va procesa din nou comanda dvs. si va va oferi, probabil, un raspuns mai corect.Raspuns Siri Vreme Bucuresti

In unele cazuri, dictarea numelor sau a locurilor poate fi deranjanta si niciodata inteleasa, si este mult mai simplu sa corectati un singur cuvant decat sa cautati manual in Safari sau in device-ul dvs.

 

Daca aveti intrebari sau neclaritati, lasati un comentariu sau accesati forumul.

- Reclamă -