Speedtest.net Mobile Speed Test 3.0 pentru iPhone – update este disponibil in App Store

0
970

Speedtest.net este unul dintre cele mai cunoscute servicii de masurare a vitezei conexiunii la Internet, milioane de utilizatori folosindu-l pentru a-si testa viteza cu care incarca si descarca date de pe Internet.

Aplicatia oficiala pentru iPhone a acestui serviciu, prin intermediul careia ne putem masura viteza conexiunii la internet Wi-Fi si 3G/4G, a fost actualizata recent, asa cum asteptam de ceva vreme.

Versiunea 3.0 a Speedtest.net Mobile Speed Test aduce o interfata cu totul schimbata, aduce suport pentru ecranul de 4 inch al iPhone 5, implementeaza posibilitatea de a sterge reclamele pentru 0,89 €, simplifica procesul de partajare al rezultatelor obtinute, imbunatateste selectia serverelor si salvarea rezultatelor, aduce posibilitatea de a vizualiza locatia in care s-au facut testele, si aduce posibilitatea de a ne sorta rezultatele.

Pentru a face update la versiunea 3.0 a Speedtest.net, trebuie ca din iOS device-ul dvs. sa intrati in App Store, sectiunea Updates, acolo va aparea aplicatia, in dreptul careia este un buton Update pe care trebuie sa apasati. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati link-ul de mai jos:

  • Speedtest.net Mobile Speed Test pentru iPhone si iPod touch – Gratuit – Descarca acum

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.