Iata un prim clip video din filmul jOBS

0
69

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=F86jjdHrn-E&feature=player_embedded]

La inceputul acestui an am aflat ca filmul jOBS va fi prezentat la Sundance Film Festival, iar in cinematografe va ajunge in luna aprilie. Astazi aflam oficial ca acest film va avea premiera pe 19 aprilie in cinematografe si ca va fi prezentat oficial vineri in cadrul Sundance Film Festival. Aceasta pelicula il are ca si actor in rolul principal pe Ashton Kutcher, iar asemanarea dintre el si fondatorul companiei Apple este una foarte mare. Este asteptat ca acest film sa genereze incasari importante, dat fiind faptul ca Steve Jobs a fost unul dintre cele mai cunoscute personaje ale timpurilor noastre si ca multe persoane il aveau/il au drept model.

Pe langa informatia despre premiera din cinematografe a filmului jOBS, care va avea loc pe 19 aprilie, astazi a mai aparut un clip video cu o scurta secventa din pelicula care ii are in centru pe Kutcher, in rolul lui Steve Jobs, si pe Josh Gad, in rolul lui Steve Wozniak, Jobs incercand sa-l convinga pe prietenul sau sa construiasca primul calculator Apple, calculator care afiseaza imagini pe un ecran. Acest clip video are sa mareasca intensitatea asteptarii fanilor fondatorului Apple, iar pana in luna aprilie vor mai aparea cu siguranta detalii despre film si poate si un trailer.

UPDATE: Steve Wozniak sustine, in legatura cu acest clip video, ca nu a existat o astfel de discutie intre el si Steve Jobs si nici personalitatile lor nu sunt bine reprezentate, dar precizeaza ca Josh Gad il reprezinta mai bine, decat Kutcher pe Jobs. Era de asteptat ca unele scene sa nu fie adevarate, intrucat acesta este un film artistic.

Sursa: 9to5Mac

 

- Reclamă -