Twitter 5.2 pentru iOS – update este disponibil in App Store

0
105

Dupa ce Instagram a primit un update important, Twitter care a anuntat inca de ieri ca un nou update al aplicatiei lor urmeaza sa fie lansat in curand si care va aduce multe filtre pentru editarea pozelor, s-a tinut de cuvant si a lansat versiunea 5.2 a aplicatiei lor pentru iOS, care pierde din ce in ce mai mult teren in fata altor aplicatii disponibile in App Store care sunt destinate tot Twitter, aceasta fiind o incercare de a readuce aceasta aplicatie in topul preferintelor utilizatorilor.

Noua versiune a Twitter vine cu filtre pentru fotografii facute de catre Aviary. Cele opt filtre diferite vor face pozele facute din interiorul aplicatiei Twitter sau pe cele alese din interiorul device-ului sa arate ca si cele editate prin Instagram. Pentru a adauga aceste filtre va trebui ca din interiorul aplicatiei sa apasam be butonul Tweet nou si sa apasam pe iconita camera, de unde putem alege intre a face o poza acum sau sa alegem o poza existenta deja in device-ul nostru. Aceasta mai vine si cu o grila cu opt versiuni ale aceleiasi poze, diferite fiind filtrele aplicate, un fel de previzualizare a filtrului aplicat pe poza. Twitter 5.2 aduce si posibilitatea de a taia din poza cat vrem si de a o redimensiona dupa bunul plac, aduce functia auto-enhance si multe alte imbunatatiri si rezolvari de probleme.

Pentru a face update trebuie doar ca din iOS device-ul dvs. sa intrati in App Store, sectiunea „Updates”, acolo va aparea aplicatia, in dreptul careia este un buton “Update” pe care trebuie sa apasati sau sa accesati link-ul de mai jos.

 

Pret – Gratuit – Descarca acum

- Reclamă -