iStudiez Pro – update este disponibil in App Store

0
168

iStudiez Pro

iStudiez Pro este aplicatia creata de catre iStudiez Team care vine in ajutorul eleviilor si al studentilor. Cu ajutorul iStudiez avem posibilitatea de a ne adauga intregul orar scolar dintr-unul sau mai multe semestre, toate materiile, impreuna cu profesorii care ni le predau si cu locatia in care se tin cursurile. Totodata putem adauga toate sarcinile pe care le avem, cum ar fi temele sau testele si data impreuna cu materia la care sunt, dar si nota pe care am obtinut-o in urma sarcinii respective, pentru ca sistemul, dupa algoritmii setati de noi, sa ne calculeze mediile la toate materile, dar si media generala la sfarsitul unui semestru. Cu ajutorul iStudiez Pro putem fi siguri ca nu vom rata nicio materie si niciun test nu ne va surprinde nepregatiti. O alta functie interesanta a acestei aplicatii este faptul ca, dupa ce ne-am creat un cont la iStudiez, ne vom putea sincroniza materile, sarcinile si notele obtinute intre toate iOS device-urile noastre, dar si intre terminalele mobile si Mac.

Versiunea 1.6.4 a iStudiez Pro aduce multe noutati, printre care si suportul pentru iPhone 5 si iPod touch generatia a 5-a, posibilitatea ca, din sectiunea Astazi sa tragem in jos pentru a vedea evenimentele trecute, un nou aspect pentru evenimentele care se intersecteaza in panoul Saptamana, posibilitatea de a mari evenimentele din panoul saptamana, doar pe iPad, scroll infinit printre evenimentele din panoul saptamana, doar pe iPhone. Noua versiune a iStudiez Pro vine si cu posibilitatea de a seta ore ale unor materii care se repeta intr-o saptamana, dupa zilele pare/impare, posibilitatea de a prestabili un timp de intarziere pentru sarcini din configurarile aplicatiei, dar si numeroase rezolvari de probleme. Dezvoltatorul aplicatiei mai mentioneaza ca, inainte de a face acest update, este foarte important sa facem un back-up al datelor din aplicatie pentru a nu le pierde. Pentru a face back-up datelor dvs din iStudiez Pro, trebuie ca din sectiunea Astazi sa apasati pe cercul format din doua sageti, situat in partea de sus a ecranului.

Pentru a face update trebuie doar ca din iOS device-ul dvs. sa intrati in App Store, sectiunea „Updates”, acolo va aparea aplicatia, in dreptul careia este un buton “Update” pe care trebuie sa apasati sau sa accesati link-ul de mai jos.

 

  • iStudiez Pro pentru iPad si iPhone – 2,69 €  – Descarca acum*

*Daca ati cumparat deja aceasta aplicatie, nu veti mai plati inca o data pentru a face update.

- Reclamă -