Instagram 3.4.0 pentru iPhone – update este disponibil in App Store

0
119

Instagram Mayfair

Celebra aplicatie destinata pasionatilor de fotografii, in care avem posibilitatea de a face, edita si posta pozele noastre preferate, Instagram, a primit un update care aduce cateva noutati. La doar cateva zile de cand compania achizitionata de Facebook si-a anuntat intentia de a schimba termenii si conditiile de utilizare pentru a se putea folosi de datele si pozele noastre personale in scopuri comerciale, Instagram a lansat doua update-uri pentru aplicatia sa din App Store. Incercarea de a schimba termenii si conditiile in acest mod a declansat o intreaga isterie in randul utilizatorilor, unii refuzand chiar sa mai foloseasca aplicatia, fapt care a dus la revenirea asupra acestei decizii de catre cei de la Instagram si la o scrisoare prin care isi cer scuze ca nu au explicat asa cum trebuie modificarile, schimband totusi termenii si conditiile doar in sensul integrarii Facebook, care din ianuarie intra in posesia acestei retele. Aceasta incercare nu este cel mai drept mod in care cei de la Instagram puteau sa faca bani, existand multe alte posibilitati mult mai bune care sa nu atace intimitatea utilizatorilor, a celor care tin in viata aceasta retea de socializare.

In aceasi zi, Instagram a venit cu doua update-uri pentru propria lor aplicatie, primul aducand cele mai multe noutati. Versiunea 3.4.0 a Instagram aduce un nou filtru pentru editarea pozelor: Mayfair, posibilitatea de a adauga poze, pe care sa le editam si sa le partajam cu prietenii, din orice album; a fost integrat Facebook din iOS 6, aplicatia este disponibila in 25 de limbi si a fost imbunatatita performanta. La doar cateva ore de la lansarea Instagram 3.4.0, cei de la Burbon Inc, au listat in App Store un nou update care rezolva niste bug-uri ale versiunilor anterioare.

Pentru a face update trebuie doar ca din iOS device-ul dvs. sa intrati in App Store, sectiunea „Updates”, acolo va aparea aplicatia, in dreptul careia este un buton “Update” pe care trebuie sa apasati sau sa accesati link-ul de mai jos.

- Reclamă -