Facebook a lansat aplicatia Facebook Poke pentru iPhone

0
338

Facebook Poke

Facebook a lansat o noua aplicatie pentru iPhone, destinata uneia dintre cele mai nefolositoare functii ale retelei lor de socializare – Poke. Prin intermediul Facebook Poke aveti posibilitatea de a atasa poke-urilor („ciupituri”) un mesaj, o fotografie, un videoclip si sa alegeti pentru cat timp destinatarul le poate vizualiza (maxim 10 secunde). Daca destinatarul va face un screenshot poke-ului trimis de dvs, Facebook Poke va va notifica cu un simbol special in dreptul numelui acelei persoane.

Pentru a trimite sau a primi poke-uri, atat cel care le expediaza, cat si cel care le primeste trebuie sa utilizeze aplicatia Facebook Poke. Aplicatia Facebook pentru iOS va va avertiza atunci cand aveti un poke in asteptare si va va trimite catre aplicatia Facebook Poke pentru a-l primi.

Din moment ce fiecare poke are o limita de timp de 1, 3, 5, sau 10 secunde, trebuie sa tineti apasat pe orice poke primit, pentru a va asigura ca reusiti sa il vizualizati. Odata ce timpul de vizualizare a poke-ului s-a epuizat, mesajul, poza sau videoclipul vor disparea pentru totdeauna.

Prin aplicatia Facebook Poke avem posibilitatea de a face poze sau de a inregistra un clip video. Facebook Poke include si posibilitatea de a adauga un banner cu un mesaj sau sa desenati pe o poza pe care doriti sa o trimiteti. Totodata, videoclipurile inregistrate cu aceasta aplicatie trebuie sa fie orientate in modul portret.

Prin dezvoltarea acestei aplicatii pentru iPhone, compania Facebook incearca sa promoveze o functie a retelei lor, care nu a prins asa de bine la public. Ciudat este faptul ca a nu au inclus aceasta aplicatie in Facebook pentru iOS, fiind astfel doua aplicatii diferite pentru functiile unei singure retele de socializare. Facebook Poke este disponibila in App Store doar pentru iPhone si iPod touch si are dimensiunea de 9 MB.

- Reclamă -