Cum sa verificati bursa folosind Siri – Tutorial

0
393

Bursa individual Apple Siri

Siri nu poate fi un consilier financiar sau un broker, cel putin pana acum, dar poate cauta pretul bursei sau cotatiile companiilor la bursa dintr-o zi pentru dvs. Daca doriti sa vedeti ce s-a intamplat cu bursa APPL sau cu cea GOOG, sau daca indicii DOW sau NASDAQ sunt ridicati sau scazuti, Siri va va spune in cel mai scurt timp.

Cum sa verificati capitalul unei companii la bursa cu Siri

Siri va poate oferi informatii despre capitalul unei companii listate la bursa din multe piete bursiere de valori. Pentru a obtine aceste informatii nu va trebui sa stiti simbolul acelei companii pe piata bursiera, ci doar numele companiei respective. Siri va poate oferi informatii despre pretul la deschidere, cel mai ridicat pret, cel mai scazut, capitalul pe piata, cea mai scazuta si cea mai ridicata valoare a acestei companii din ultimele 52 de saptamani, volumul mediu, beneficiul si altele.

1. Tineti apasat butonul Home pentru a deschide Siri;

Deschide Siri launch activate

2. Cereti-i lui Siri sa verifice valoarea bursei pentru dvs. De exemplu: „Where is Google’s stock at today?”, „What’s Yahoo’s market cap?” sau „What did Apple close at today?”.

Bursa individual Apple Siri

Apasati pe widget-ul bursei pentru a intra in aplicatia Bursa.

 

Cum sa verificati bursa de valori folosind Siri

Pe langa informatiile furnizate despre capitalul diferitor companii la bursa, Siri va poate da informatii despre o intreaga bursa de valori, inclusiv NASDAQ, NYSE, FTSE, Nikkei, sau altele.

1. Tineti apasat butonul Home pentru a deschide Siri;

Deschide Siri launch activate

2. Cereti-i lui Siri informatii despre bursa de valori pe care o doriti. De exemplu: „What is the New York Stock Exchange’s current position?” sau „How did NASDAQ close?”.

Bursa de valori Siri NYSE

 

Daca aveti intrebari, neclaritati sau doriti sa propuneti un tutorial, lasati un comentariu sau accesati forumul

- Reclamă -