Apple actualizeaza aplicatiile iWork: Pages, Numbers si Keynote

0
219

Astazi, Apple a publicat un update pentru toate cele trei aplicatii iWork pentru iPhone, iPad si Mac: Pages, Keynote, si Numbers. La iWork pentru iPhone si iPad a fost imbunatatita compabilitatea cu programele Microsoft Word, Excel si Powerpoint, dar si cu versiunea pentru Mac a aplicatiei iWork.

iWork pentru Mac a fost actualizat, aducand nou, doar suportul pentru noile versiuni ale iWork pentru iOS.

iWork pentru iOS aduce urmatoarele:

In Pages, acum puteti utiliza Change Tracking pentru a urmari schimbarile aduse unui text dintr-un document, aveti posibilitatea de a accepta sau a respinge schimbarile facute de pe un alt device, atunci cand revizuim un document, si toate aceste schimbari sau calcule facute in tabele vor putea fi pastrate atunci cand sunt importate sau exportate in format Pages sau Microsoft Word. Totodata, gratie noii versiuni a Pages putem adauga reflexii imaginilor si putem bloca/debloca obiecte din document.

In Numbers, acum puteti ascunde randuri sau coloane (un lucru bun pentru profesori), importa sau exporta in Numbers pentru Mac foi de calcul cu anumite filtre pe care le puteti opri sau porni, se va pastra un text imbogatit in tabele, atunci cand importam sau exportam documentul, deoarece inainte se putea exporta/importa textul din tabele cu destul de putin text. Si, la fel ca si in Pages, veti putea adauga reflexii imaginilor si bloca sau debloca obiecte.

In Keynote, acum veti putea importa si exporta slide-urile cu orice dimensiune sau tema, au fost adaugate mai multe animatii diapozitivelor sau obiectelor, inclusiv Move, Rotate, Scale si Opacity si noi tranzitii pentru slide-uri incluzand si Scanteiere si Licarire, pastrarea calculelor din tabele atunci cand importam sau exportam din Keynote pentru Mac si optiunea de a printa cu notite, build-uri sau fara imagine de fundal. Desigur, veti putea adauga reflexii imaginilor, bloca sau debloca obiecte la fel ca si in Pages sau Keynote.

Aceasta noua versiune a iWork ar trebui sa aduca o compabilitate mai mare intre iWork-ul pentru iOS si cel pentru Mac.

Pentru a face update la iWork 1.7 pentru iOS trebuie doar ca din iOS device-ul dvs. sa intrati in App Store, sectiunea updates, acolo va aparea aplicatia, in dreptul careia este un buton “update” pe care trebuie sa apasati.

Pentru a face update la noua versiune a iWork pentru Mac, trebuie sa intrati in Mac App Store, sectiunea updates si sa dati click pe butonul update din dreptul Software update.

iWork pentru iOS:

Pages – Pret – 8,99€ – Descarca acum*

Numbers – Pret – 8,99€ – Descarca acum*

Keynote – Pret – 8,99€ – Descarca acum*

iWork pentru Mac

Pages – Pret – 17,99€ – Descarca acum*

Numbers – Pret – 17,99€ – Descarca acum*

Keynote – Pret – 17,99€ – Descarca acum*

*Daca ati cumparat deja aceasta aplicatie, nu mai trebuie sa platiti inca o data pentru a face update.
- Reclamă -