Skype 4.2 pentru iPhone si iPad – update este disponibil

0
996

Programul Skype creat de catre Microsoft cu scopul de a putea realiza apeluri video sau voce gratuit indiferent de locul in care te afli, necesara fiind doar o conexiune la internet pe computer sau telefon. Aplicatia pentru iPad si iPhone a acestui program a ajuns la versiunea 4.2, care aduce posibilitatea de a sta de vorba cu prietenii nostri prin Messenger, Hotmail si Outlook.com, toate acestea fuzionand in aplicatia Skype si dandu-ne posibilitatea de a accesa mai usor aceste conturi Microsoft. Daca nu aveti cont pe Skype, acum puteti crea unul direct de pe iPad-ul sau iPhone-ul dvs prin intermediul acestei aplicatii.

Totodata, prin noua versiune a Skype pentru iOS, putem sa tinem apasat pe un mesaj pentru a-l edita, sa adaugam emoji si au fost adaugate si emojii animate in calitate full Retina, adica in mesaje aceste mici emoticoane se vor misca, ceea ce poate sa fie si deranjant, in functie de cel ce foloseste aplicatia. Totodata, cei de la Skype au remediat si anumite bug-uri prezente in versiunile mai vechi.

Este o aplicatie utila pentru terminalele mobile, folositoare, deoarece putem face apeluri gratuit catre oricine, una din cele mai bune din categoria ei, dar din pacate la noi nu putem face apeluri video de calitate daca suntem conectati la o retea 3G, acestea intrerupandu-se neasteptat, iar cel cu care vorbim nu ne va putea si nici nu il vom putea intelege.

UPDATE: La doar o zi dupa ce Microsoft a lansat versiunea 4.2 a aplicatiei Skype pentru iPhone si iPad, acestia vin cu un nou update 4.2.1 care aduce alte remedieri de bug-uri.

Pentru a face update trebuie doar ca din iOS device-ul dvs. sa intrati in App Store, sectiunea updates, acolo va aparea aplicatia, in dreptul careia este un buton “update” pe care trebuie sa apasati.

 

 

- Reclamă -