Angry Birds Star Wars 1.1 pentru iPad si iPhone – update disponibil

0
195


Unul din titlurile celebrei aplicatii Angry Birds, Angry Birds Star Wars, in care aceleasi bine cunoscute pasari trebuie sa distruga armata de purcei care au cele mai trasnite echipamente si baricade pentru a opri invazia pasarilor. Angry Birds Star Wars este versiunea jocului Angry Birds pentru fanii seriei de filme Star Wars, actiunea desfasurandu-se pe acele planete si cu personajele jocului deghizate precum personajele din filmul care a cucerit milioane de oameni din intreaga lume.

Angry Birds Star Wars a ajuns la versiunea 1.1 denumita si Hoth dupa planeta care a aparut si in seria de filme Star Wars. Aceasta versiune aduce 20 de nivele noi desfasurate pe acesasta planteta. Pe langa aceste nivele, update-ul mai vine si cu 2 nivele bonus si cu noi animatii.

Angry Birds Star Wars este un joc foarte bun, asa cum ne-au obisnuit cei de la Rovio cu toate titlurile lor si merita sa il aveti, deoarece toate nivelele dintre cele mai diverse, incepand cu cel mai usor si terminand cu ultimul, va vor distra si vor ocupa destul de mult timp, pe care sigur nu-l veti regreta.

Pentru a face update trebuie doar ca din iOS device-ul dvs. sa intrati in App Store, sectiunea updates, acolo va aparea aplicatia, in dreptul careia este un buton “update” pe care trebuie sa apasati.

 

  • Pret – Angry Birds Star Wars pentru iPhone si iPod touch – 0.89€ – Descarca acum*
  • Pret – Angry Birds Star Wars HD pentru iPad – 2.69€ – Descarca acum*

 

*Daca ati cumparat deja aceasta aplicatie, nu veti mai plati inca o data pentru a face update.

- Reclamă -