Cum sa navigati in modul ecran complet in aplicatia Safari de pe iPhone si iPod touch – Tutorial

0
822

Safari full screen iPhone pagina web

Apple a implementat in iPhone 5 si iPod touch 5 ecranul de 4 inch, acesta obligandu-i pe americani sa faca unele modificari in iOS pentru a ne oferi aceeasi experienta de utilizare. Una dintre problemele cu care s-au intalnit cei din Cupertino a fost navigarea pe internet in modul vedere, deoarece bara de navigare de sus si de jos ar fi aratat mult prea lunga, iar constinutul afisat ar fi fost prea redus . Din fericire, Apple a reusit sa rezolve acest lucru, introducand in Safari din iOS 6 posibilitatea, ca in modul vedere, sa vizualizam paginile web in modul ecran complet.

 

Cum putem naviga in mod full screen pe iPhone si iPod touch

 

1. Deschideti aplicatia Safari din ecranul de pornire al iPhone-ului dvs.;Home screen iPhone 5 iOS 6 ecran pornire

2. Deschideti pagina web pe care doriti sa o vizualizati in modul vedere;Pagina web Safari iPhone portret iTutorial

3. Rotiti iPhone-ul sau iPod-ul in modul vedere, daca este in modul portret;Pagina web vedere normal iPhone iTutorial

4. Apasati pe butonul alb „full screen” din coltul dreapta jos al ecranului (este reprezentat prin doua sageti pe diagonala);Safari full screen iPhone pagina web

5. Pentru a iesi din modul ecran complet, apasati pe butonul full screen din partea dreapta jos (acum este transparent).

Pentru a introduce o noua pagina web din modul ecran complet trebuie doar sa mergeti la inceputul paginii in care sunteti, unde va va aparea bara de navigare.

Daca aveti intrebari sau neclaritati, lasati un comentariu sau accesati forumul.

- Reclamă -