Letterpress pentru iOS – Review

- Publicitate -

Jocul de cuvinte creat de catre dezvoltatorii aplicatiei Tweetie, Letterpress, a devenit foarte popular in mai putin de o luna de la lansare. Simplitatea si felul in care a fost conceputa se pare ca au fost punctele cheie spre succes.

Letterpress este un joc de cuvinte extrem de simplu de utilizat. Pentru a juca Letterpress trebuie sa aveti un cont de Game Center, deoarece adversarii sunt alesi din aceasta platforma. Pentru a incepe un joc nou apasati, in ecranul de pornire, al jocului, pe New Game, alegeti daca doriti sa jucati cu un prieten din Game Center sau daca doriti sa jucati cu cineva ales aleatoriu, alegeti literele pentru a forma primul cuvant, apoi asteptati ca adversarul sa scrie si el cuvantul.

Spatiul de joc este format dintr-o grila de 25 de litere alese aleatoriu. Atat dvs, cat si adversarul, aveti o vizibilitate completa asupra grilei cu litere din care trebuie sa faceti cuvinte. In functie de numarul de litere folosite, se face punctajul, cate un punct pentru fiecare litera. Pe masura ce faceti cuvinte, literele folosite de dvs. sunt colorate* cu albastru deschis, iar ale adversarului sunt colorate cu rosu, iar cu fiecare mutare trebuie sa incercati sa luati cat mai mult din literele adversarului, astfel incat scorul sa fie mai mare.

Luand o litera adversarului, punctajul dvs. va creste cu un punct, in timp ce al acestuia va scadea cu unul. Lucrurile devin putin mai complicate atunci cand adversarul are in jurul unei litere, alte patru care ii apartin, aceasta litera colorandu-se cu rosu mai inchis. Desi putem sa o folosim, punctajul nu va mai creste la noi si nu va scadea nici la el. Fiecare cuvant format trebuie sa contina cel putin doua litere si niciun cuvant nu poate fi rejucat, chiar daca ii adaugam forma de plural. Atunci cand adversarul trimite un cuvant nou, iar dvs. ati iesit din aplicatie, Game Center va va avertiza ca acesta a facut mutarea. Totodata puteti incepe jocul pe un iOS device si sa il continuati pe altul. Jocul se sfarseste in momentul in care toate literele sunt colorate, iar cel ce are punctajul mai mare castiga. Pentru a castiga trebuie sa incercati sa va faceti cat mai multe litere blocate, patru litere in jurul uneia o blocheaza pe aceasta din urma, chiar daca adversarul le va putea folosi scorul nu i se va mai modifica, astfel veti putea castiga mai usor. Daca adversarul are o litera blocata, folosind o litera colorata rosu mai deschis, din jurul celei blocate, o veti debloca. Scorul este afisat deasupra grilei cu litere, unde se poate vedea si avatarul persoanei cu care jucati. Daca adversarul dvs. nu mai trimite alte cuvinte noi, sau daca v-ati plictisit asteptandu-l puteti iesi in meniul principal, unde glisand inspre dreapta pe jocul respectiv va va aparea butonul remove.

Tot la sfarsitul unui joc, veti putea vedea si cuvintele jucate. La sfarsitul unui joc, puteti sa va luati revansa, apasand pe Rematch in casuta de dialog care apare. Aplicatia este disponibila numai in limba engleza, deci cuvintele formate nu pot fi decat in aceasta limba.

Letterpress este o aplicatie gratuita, care va ofera posibilitatea de a juca maximum doua jocuri simultan si este universala pentru iPhone, iPad si iPod touch. Daca doriti sa jucati mai multe jocuri, sa puteti schimba tema si sa vedeti cuvintele jucate in timpul unui joc, atunci aveti posibilitatea de a face upgrate la versiunea completa pentru 0.89€.

Letterpress themes

Letterpress 1.1

Letterpress a primit ieri un update important care aduce foarte multe imbunatatiri. Printre altele, noua versiune a Letterpress aduce posibilitatea ca la sfarsitul unui joc sa putem cere Rematch, putem trimite cereri de prietenie in Game Center direct din aceasta aplicatie, putem opri sunetele, au fost adaugate mai multe cuvinte in dictionarul jocului si o mai buna gestionare a erorilor date uneori de servere, care erau inainte destul de deranjante.

Am adaugat lista completa cu tot ce include aceasta aplicatie, deoarece dezvoltatorii au descris imbunatatirile intr-un mod amuzant.

  • Rematch! (requires iOS 6 or newer)
  • Option to silence sounds. FYI I worked really hard on those sounds. No, no, go ahead, turn off the sounds if you want.
  • Added words to the dictionary (and removed a few goofs).
  • Fixed “Tell a Friend” via Facebook. People use Facebook?
  • Clearer instructions. Yes, days of the week are proper nouns. No, they are not allowed.
  • Handle servers errors a bit better. CROSS YOUR FINGERS THAT’S SOME GNARLY CODE.
  • Less bugs! Not that I’m saying there were any bugs before. But there are definitely fewer now.
  • Fixed syncing deleted games across devices.
  • Tiles are now tappier when you tap tiles fast. Tap tappity tap tap.
  • I like cookies.
  • Send Game Center friend requests right from the app! Holy moly! So cool! Friend your friends with the friendlier friender!
  • In-app purchases are less forgetful.
Does anybody read these? Helloooooo?

Pentru a face update trebuie doar ca din iOS device-ul dvs. sa intrati in App Store, sectiunea updates, acolo va aparea aplicatia, in dreptul careia este un buton “update” pe care trebuie sa apasati.

  • Letterpress pentru iPhone si iPad – Gratuit – Descarca acum

 

*Culorile pot diferi in functie de tema aleasa.

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole sugerate

iOS 9 beta 2 a fost lansat de către Apple pentru dezvoltatori

La puțin peste două săptămâni după ce a lansat iOS 9 beta 1 pentru dezvoltatorii de aplicații, compania...

Cum sa remediati problema butoanelor Home si Power atunci cand nu functioneaza pe iPhone si iPad – Tutorial

Doua dintre cele mai cunoscute probleme hardware ale iPhone si iPad sunt legate de functionarea butoanelor Home...

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785UrmăritoriÎmi place
10,899UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate pentru iPhone și iPad cu noutăți importante în Uniunea Europeană

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate marți seară de către Apple și sunt disponibile, așadar, pentru utilizatorii modelelor de iPhone și iPad...

Apple a lansat MacBook Air cu chipset M3

Apple a lansat astăzi o actualizare pentru gama MacBook Air (13 inch și 15 inch), care oferă chipset-uri M3, compatibilitate îmbunătățită pentru afișajele externe,...

iOS 17.4 va permite instalarea de aplicații din afara App Store pe iPhone și iPad, în UE

Urmare a faptului că pe data de 6 martie 2024 intră în vigoare actul legislativ privind piețele digitale (DMA - Digital Markets Act) pe...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.