Apple publica doua noi spoturi publicitare pentru iPhone: Turkey si Orchestra

0
140

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=2xHquhlr45w]
Apple a publicat in cursul noptii trecute doua noi spoturi publicitare pentru iPhone 5 numite Turkey si Orchestra. Spotul publicitar Turkey se concentreaza pe Ziua Recunostintei si începe cu… un curcan si cu toate pregătirile pentru aceasta zi extrem de importantă pentru americani. Apoi ni se prezintă aplicația Poze, cu glisarea printre mai multe fotografii făcute la masa dedicată acestei zile.
Photo Stream este de asemenea prezentat, aratandu-ni-se cum putem foarte simplu distribui anumite poze cu prietenii sau cu familia, care pot da like sau comenta la acestea direct de pe iOS device-urile lor.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=3qBaTYNKluM]
Cel de-al doilea spot publicitar publicat ne prezintă microfonul care elimina zgomotele de fond si care, potrivit Apple, chiar dacă într-o camera cânta o întreaga orchestra, multumita acestui microfon noi vom putea vorbi la telefon linistiti fără sa trebuiasca sa ii cerem dirijorului sa lase volumul mai încet, pentru ca persoana cu care vorbim sa ne poată înțelege.

Acestea sunt doua spoturi publicitare clasice, create de Apple pentru iPhone, care ne prezintă anumite caracteristici ale iPhone-ului, totul fiind realizat într-o maniera cât se poate de originala.

- Reclamă -