Cum sa setati si sa actualizati mementouri cu ajutorul Siri – Tutorial

- Publicitate -

Siri a fost creata de catre Apple si in scopul de a ne ajuta sa terminam anumite lucruri pe care le avem de facut, treaba Siri fiind de a creea sau a actualiza lucrurile pe care trebuie sa le facem sau anumite liste cu lucruri care trebuiesc facute de noi prin intermediul aplicatiei Mementouri din orice iPhone 5, iPhone 4S, iPod touch 5, iPad 4, iPad 3 si iPad mini. Daca doriti sa fiti atentionat ca in drumul spre casa sa cumparati paine, sa comandati un cadou pentru cineva, sau sa stiti ce trebuie sa achizitionati pentru petrecerea de diseara, Siri va sta la dispozitie.

(Din pacate nu puteti sterge sau bifa sarcinile ca fiind realizate folosind Siri, cel putin inca, deci va trebui sa deschideti aplicatia Mementouri pentru a face aceste lucruri).

 

Cum creati mementouri bazate pe timp folosind Siri

Unul din cele mai simple lucruri care pot fi facute cu Siri este sa setati un memento. Siri este foarte rapid, de fapt, este aproape totdeauna mai rapid sa setati un memento cu Siri decat sa il setati din interiorul aplicatiei Mementouri. Din pacate un memento nu poate fi setat in limba romana, deoarece Siri nu cunoaste inca aceasta limba.

1. Tineti apasat butonul Home pentru a activa Siri;

2. Spuneti-i lui Siri ce doriti sa va aminteasca si cand. De exemplu: “Remind me to call Alex at 5 pm”, “Remind me to go to the cinema at 8 pm”;

3. Apasati pe confirm pentru a seta mementul sau asteptati ca Siri sa va intrebe “Shall I create it?”, iar apoi raspundeti cu yes.

Acest memento se va duce in lista setata ca si implicita, care poate fi schimbata din Configurari>Mementouri.

Daca ati facut o gresala cand ati dictat sau pur si simplu doriti sa revizuiti ce ati scris, inainte sa confirmati ii puteti spune lui Siri “change the time to..”, “change the title”(al mementului) sau ii puteti spune “cancel” pentru a-l sterge.

Apasati pe widget-ul mementului pentru a intra in aplicatia Mementouri.

 

Cum creati mementouri bazate pe timp folosind Siri

Datorita faptului ca iOS device-ul dvs stie localizarea dvs curenta datorita GPS-ului incorporat, puteti seta un memento bazat pe locatie. Din nou este mult mai rapid sa setam mementul cu Siri decat sa intram in aplicatia Mementouri.

1. Tineti apasat butonul Home pentru a activa Siri;

2. Spuneti-i lui Siri ce doriti sa va aminteasca si in ce loc. De exemplu: “Remind me to pay my credit card bill when I get home”, “Remind me to pick up flowers when I leave here”;

3. Apasati pe confirm pentru a seta mementul sau asteptati ca Siri sa va intrebe “Shall I create it?”, iar apoi raspundeti cu yes.

Ca si la un memento standard si mementul bazat pe locatie va merge in lista setata ca si implicita, care poate fi schimbata din Configurari>Mementouri.

Daca ati facut o gresala cand ati dictat sau pur si simplu doriti sa revizuiti ce ati scris, inainte sa confirmati ii puteti spune lui Siri “change the time to..”, “change the title”(al mementului) sau ii puteti spune “cancel” pentru a-l sterge.

Apasati pe widget-ul mementului pentru a intra in aplicatia Mementouri. Pentru a folosi mementurile bazate pe locatie va trebui sa perimiteti aplicatiei Mementouri sa utilizeze locatia dvs curenta.

 

Cum creati un memento pe care il adaugati intr-o anumita lista folosind Siri

Daca aveti in aplicatia Mementuri mai multe liste, cum ar fi groceries list, personal list, birthaday list, etc. ii puteti spune lui Siri sa adauge o sarcina intr-o lista anume.

1. Tineti apasat butonul Home pentru a activa Siri;

2. Spuneti-i lui Siri ce doriti sa va aminteasca si in ce lista doriti sa adauge acest lucru. De exemplu: “Add milk to my groceries list”.

3. Apasati pe confirm pentru a seta mementul sau asteptati ca Siri sa va intrebe “Shall I create it?”, iar apoi raspundeti cu yes.

 Acest memento va fi plasat in lista selectata de dvs.
Daca ati uitat sa specificati lista in care Siri sa adauge mementul, o puteti face inainte de a-l confirma.
1. Tineti apasat butonul Home pentru a activa Siri;
2. Spuneti-i lui Siri sa creeze un memento. (vedeti mai sus);
3. Cand Siri va cere confirmarea, spuneti-i lista in care doriti ca acest memento sa fie adaugat. De exemplu: “Move it to birthday list”;
4. Apasati pe confirm pentru a seta mementul sau asteptati ca Siri sa va intrebe “Shall I create it?”, iar apoi raspundeti cu yes.
Mementul va fi plasat in lista aleasa de dvs.

Daca aveti intrebari, neclaritati sau doriti sa propuneti un tutorial, lasati un comentariu sau accesati forumul

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole sugerate

Cum se elimina un iPhone / iPad blocat in iCloud de pe contul vechiului proprietar pentru a putea fi folosit din nou – Tutorial

Functia Blocare activare - pe care am descris-o in cadrul acestui tutorial - a fost introdusa de...

iOS 9 beta 2 a fost lansat de către Apple pentru dezvoltatori

La puțin peste două săptămâni după ce a lansat iOS 9 beta 1 pentru dezvoltatorii de aplicații, compania...

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785UrmăritoriÎmi place
10,899UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate pentru iPhone și iPad cu noutăți importante în Uniunea Europeană

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate marți seară de către Apple și sunt disponibile, așadar, pentru utilizatorii modelelor de iPhone și iPad...

Apple a lansat MacBook Air cu chipset M3

Apple a lansat astăzi o actualizare pentru gama MacBook Air (13 inch și 15 inch), care oferă chipset-uri M3, compatibilitate îmbunătățită pentru afișajele externe,...

iOS 17.4 va permite instalarea de aplicații din afara App Store pe iPhone și iPad, în UE

Urmare a faptului că pe data de 6 martie 2024 intră în vigoare actul legislativ privind piețele digitale (DMA - Digital Markets Act) pe...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.