Update iPhone 6

Vezi 1 fir de răspunsuri
 • Autor
  Mesaje
  • #62739 Răspunde
   Vali
   Vizitator

   Salut. De o luna am luat de la firma un telefon care a fost folosit de un fost angajat acum 2-3 ani. E un iPhone 6 iOS 8.2. Aparent are un cont de icloud al fostului angajat, cu functia “gasire iPhone” activata. Intrebearea mea este daca am posibilitatea sa fac update la iOS fara ca dupa update sa imi ceara parola contului de iColud. De fostul angajat nu am reusit sa dam nici prin mail nici telefon. Nu ma deranjeaza acel cont dar nu as vrea sa blochez telefonul. Intreabarea nr. 2, avem factura telefonului, telefon cumparat pe societate iar daca as merge intr-o reprezentanta, oare m-ar putea ajuta acolo cu acel cont? Mersi fain, o zi super sa aveti.

  • #62740 Răspunde
   Alex Popa
   Moderator

   Salut,

   1. La actualizarea iPhone-ului îți va fi solicitată parola ID-ului Apple, însă vei avea posibilitatea de a sări peste introducerea ei, urmând ca ulterior să îți fie solicitată periodic introducerea acestei parole în Configurări. În cazul în care, în schimb, restaurezi iPhone din Mod DFU sau Recuperare (întrucât printr-o altă metodă acest lucru nu este posibil fără a introduce parola ID-ului Apple), NU vei mai putea sări peste introducerea parolei și a ID-ului.
   2. În această situație, va trebui să suni la asistența Apple (oferită numai în limba engleză pentru România – 0800 894 847 ) și să menționezi că nu cunoști parola ID-ului Apple, nu ai acces la adresa de e-mail asociată ei și nici la numărul de telefon, dar ai factura. Îți vor solicita să le trimiți o copie cu factura (pe care să se vadă numărul de serie / IMEI-ul iPhone-ului) urmând ca după verificarea documentelor să deblocheze dispozitivul.
Vezi 1 fir de răspunsuri
Răspunde la: Update iPhone 6
Informația ta:
SOCIAL

20,785UrmăritoriÎmi place
8,531UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
122AbonațiAbonați-vă