Restaurare iphone

Vezi 4 fire de răspunsuri
 • Autor
  Mesaje
  • #63108 Răspunde
   Buna Alex!
   Vizitator

   Problema mea este urmatoarea:Din cauza ca nu am actualizat software-ul la telefon de cateva luni, acesta se aprinde si se stinge in cateva secunde. Acum am incercat sa actualizez prin itunes pe laptop,si mi.a ramas eceranul cu imaginea de conectare la itunes. Nu pot face actualizare pentru ca imi zice ca nu am suficient spatiu pentru, si deci singura optiune ar fi restaurarea. Ideea este ca eu nu am facut back up. Am incercat sa fac back up manual pe laptop prin itunes, dar mie nu imi apare dispozitivul,si toate detaliile sa pot accesa back up, imi apare doar „iphone” si actualizare sau restaurare. Este vreo posibilitate de a reporni telefonul fara sa imi pierd pozele?

  • #63242 Răspunde
   Alex Popa
   Moderator
  • #63284 Răspunde
   Buna Alex!
   Vizitator

   Buna din nou! As fi recunoscatoare daca m.ai ajuta din nou cu un raspuns! referitor la problema mea, am decis intr.un final sa restaurez telefonul si sa renunt la tot ce aveam in el, si surpriza: nu este spatiu suficient pentru a se finaliza restaurarea. Aceeasi problema ca la actualizare. Telefonul a ramas blocat in imaginea cu Itunes. Si acea metoda prin apasarea butoanelor home si power sa scot telefonul din Itunes nu functioneaza. Se aprinde ecranul alb cu marul, apoi revine la imaginea cu Itunes. Itunes imi zice ca trebuie sa sterg anumite date sau sa golesc cosul de gunoi pt a elibera spatiu. Dar eu nu pot aprinde telefonul. Ce este de facut daca nu am spatiu de actualizare si restaurare? Nu este nicio posibilitate sa il aprind, La un service gsm se poate face ceva?

   • #63285 Răspunde
    Alex Popa
    Moderator

    Din câte înțeleg, nu este suficient spațiu pe computerul de pe care se descarcă actualizarea, nicidecum pe iPhone. Verifică acest aspect, iar dacă pe computer este suficient spațiu, atunci încarcă, te rog, o imagine cu mesajul de eroare primit în iTunes la momentul descărcării actualizării.

  • #63286 Răspunde
   Buna Alex!
   Vizitator

   La asta chiar nu m.am gandit, si intr.adevar dikul C al laptopului era aproape plin. Am eliberat spatiu, am incercat din nou sa actualizez iphone.ul, nu a functionat, afisa mesajul ca nu poate fi actualizat si ca are nevoie de restaurare, si l.am restaurat. S.a aprins telefonul, numai ca nu pot trece de etapa mentionarii id.ului apple sa se poata activa,pentru ca se stinge, reusesc sa selectez tara si limba, sa introduc id.ul apple si parola,si cand sa se activeze, se stinge. Exact din cauza asta am bagat telefonul in itunes, pentru ca am crezut ca asta va rezolva problema, cand l.am bagat la incarcat, brusc a inceput sa se stinga si sa se aprinda singur, statea aprins cateva secunde,apoi se stingea, si din cand in cand mai aparea ecranul cu dungi rosii. Acum dupa restaurare, la fel, se aprinde, dar sta cateva secunde si apoi se stinge.Si cat l.am tinut acum la incarcat, s.a supraincalzit. Toata problema asta este din cauza bateriei?

   • #63287 Răspunde
    Alex Popa
    Moderator

    În această situație, defectul este cel mai probabil unul de natură hardware. Dacă a avut intervenții anterioare, se poate să fie o problemă la ecran (o conexiune slabă). De asemenea, se poate, într-adevăr, ca problema să fie de la baterie ori, dacă a fost încărcat cu încărcătoare contrafăcute, chiar de la cipul U2 de pe placa de bază. O diagnosticare precisă este foarte dificil de făcut altundeva decât într-un service de specialitate (de preferință unul în care se efectuează intervenții mai complexe pe iPhone, nu orice service GSM).

  • #63288 Răspunde
   Larisa
   Vizitator

   Telefonul l.am cumparat nou din magazin,nu a avut alte intervenții si l.am încărcat numai cu încărcătorul lui original,numai ca in ultimul timp mi se părea că modulatorul lui sau cum se numește, incarca foarte greu, si am încărcat telefonul cu cablul lui original dar introdus intr.un modulator de samsung. Și de cele mai multe ori nu îl lăsam să se încarce definitiv,Se incarca putin si îl scoteam,apoi iar îl băgam la încărcat si tot asa. Sa fie si astea cauzele? Daca ar fi din cauza bateriei as schimba bateria,dar daca ar fi si de la hardware nu se merită cheltuiala.,

Vezi 4 fire de răspunsuri
Răspunde la: Restaurare iphone
Informația ta:
÷ 5 = 1

SOCIAL

21,162FaniÎmi place
10,653CititoriConectați-vă
368CititoriConectați-vă
85AbonațiAbonați-vă