Resetare Iphone 6

Vezi 3 fire de răspunsuri
 • Autor
  Mesaje
  • #47609 Răspunde
   Bianca
   Vizitator

   Buna , am o problema cu un iphone 6. iam dat resetare ( riprstina ) si nu se incarca pana la final , nu primesc nici o medificare. am incercat sa il inchid prim apasarea celor 2 butoane de inchidere si trezire , insa nimic nou. Nu stiu ce as putea sa ii mai fac . l-am lasat vreo ora si ceva si tot asa e.

  • #47610 Răspunde
   Alex Popa
   Moderator

   Încearcă o restaurare din iTunes la starea de iPhone nou, apoi vezi dacă problema persistă.

  • #52163 Răspunde
   Lori13
   Vizitator

   Se poate face soft-ul la iphone 6 replica daca are Android ca sistem de operare?

   • #52165 Răspunde
    Alex Popa
    Moderator

    Salut, din păcate, pentru dispozitivele contrafăcute / cu Android, nu te pot ajuta. Dar dacă întrebarea se referă la a instala iOS pe un dispozitiv contrafăcut, atunci răspunsul este cu certitudine nu, nu se poate.

  • #52181 Răspunde
   Gabriela
   Vizitator

   Ceau! Am o problema cu apelul in asteptare la iphone 6S. Se intampla foarte des cand vorbesc la telefon si ma suna altcineva sa imi inchida apelul curent automat. Ma puteti ajuta cu o rezolvare? Multumesc

   • #52206 Răspunde
    Lori13
    Vizitator

    Ba da ,a mers

    • #52228 Răspunde
     Alex Popa
     Moderator

     Eu nu am spus că nu se poate face ceea ce ai întrebat. Am spus că nu se poate instala iOS pe un telefon contrafăcut și nu se va putea vreodată. În video este un telefon contrafăcut cu Android.

   • #52229 Răspunde
    Alex Popa
    Moderator

    @Gabriela: Actualizează dispozitivul la ultima versiune de iOS, iar dacă tot așa stau lucrurile și după, încearcă să resetezi configurările rețea din Configurări>General>Resetare>Resetați configurări rețea. Verifică apoi dacă apelurile se mai închid și încearcă să dezactivezi/reactivezi caracteristica Apel în așteptare.

    Dacă problema persistă, atunci îți recomand să restaurezi iPhone-ul la starea de iPhone nou și dacă nici așa nu se rezvolvă această problemă destul de curioasă, contactează operatorul.

Vezi 3 fire de răspunsuri
Răspunde la: Resetare Iphone 6
Informația ta:
SOCIAL

20,785UrmăritoriÎmi place
8,531UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
121AbonațiAbonați-vă