Problema update

 • Acest subiect are 3 răspunsuri, 2 opinii și a fost actualizat ultima dată acum 9 ani de Alex Popa.
Vezi 3 fire de răspunsuri
 • Autor
  Mesaje
  • #29111 Răspunde
   Dragos
   Vizitator

   Salut. Am nevoie de ajutor !
   dupa ce i-am dat update ( din iTunes), iPhone-ul 5 al meu , arata sigla Apple si banda aceea de iti arata progresul update-ului.
   La mine aceea banda este blocata de ~30 minute si nu se misca.
   Ce pot face sau ce a patit telefonul meu?
   Multumesc

  • #29119 Răspunde
   Alex Popa
   Moderator

   Ține apăsate simultan butoanele Adormire/Trezire și butonul principal timp de aproximativ 15-20 de secunde până în momentul în care ecranul se închide. Așteaptă resetarea terminalului, iar după ce se pornește ar trebui să fie instalată cea mai recentă versiune a iOS pe el (iOS 8.1.2).

  • #29190 Răspunde
   chipie
   Vizitator

   sall am un iphone4 iam dat resoftare si nu cred ca se resofteaza pana la final pt ca imi cere sa bag limba si tara si dupa imi cere sal conectez iarasi la itunes si imi spune ca are o problema ce trebuie sa fac ???

  • #29194 Răspunde
   Alex Popa
   Moderator

   Mi-ar fi de ajutor dacă mi-ai spune exact eroarea care apare pe ecran și când apare (când îl conectezi la iTunes sau când nu îl conectezi). De asemenea, la care pas apare (atunci când trebuie să te conectezi la Wi-Fi sau după – mai multe despre pașii din procesul de configurare sunt disponibile aici: /2014/11/16/cum-sa-configurezi-noul-tau-iphone-sau-ipad-cu-ios-8-tutorial/ )?

   Cu aceste informații nu îți pot spune decât că dacă eroarea apare la conectarea la iTunes să mai încerci încă o restaurare a dispozitivului.

Vezi 3 fire de răspunsuri
Răspunde la: Problema update
Informația ta:
SOCIAL

20,785UrmăritoriÎmi place
8,531UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
121AbonațiAbonați-vă