Problema la iPhone 4

Vezi 7 fire de răspunsuri
 • Autor
  Mesaje
  • #33395 Răspunde
   Adrian
   Vizitator

   Am un iPhone 4 care nu se aprinde.cand i-l pun la încărcat imi apare p ecran cablul de date si iTunes. Dar cand scot cablul se Închide imediat.iam schimbat bateria,acum are una noua.p iTunes la restaurare imi da eroare 21.stie cineva care ar fi problema?

  • #33558 Răspunde
   Alex Popa
   Moderator

   În principiu, această eroare apare din cauză că se încearcă restaurarea unui IPSW personalizat folosind modul Recuperare. În acest caz, rezolvarea este o restaurare, care poate fi efectuată după introducerea dispozitivului în modul DFU: /2013/08/cum-sa-introduceti-un-iphone-sau-ipad-in-modul-dfu-tutorial/ .

  • #33625 Răspunde
   crina
   Vizitator

   Buna ziua,am un i phone 4s, si l am bagat la incarcat , iar acum nu se mai deachide , imi apare sigla apoi k se incarca si tot asa, sa fie incarcatorul de vina????

  • #33633 Răspunde
   Alex Popa
   Moderator

   Da, s-ar putea, motiv pentru care ar fi recomandat să încerci să alimentezi cu un alt cablu de date și adaptor (originale) și la o altă priză. Dacă problema persistă, încearcă o resetare forțată după ce iPhone-ul pornește: /2013/06/cum-sa-reporniti-sau-sa-resetati-un-iphone-ipad-sau-ipod-touch-tutorial/ .

  • #34707 Răspunde
   alina
   Vizitator

   buna ziua am un iphone 4s si cand raspund mi se comuteaza direct la casti si nu mai aud nimic . Cum il reglez ?

  • #34754 Răspunde
   Alex Popa
   Moderator

   Verifică dacă în Configurări>General>Accesibilitate>Dirijare sunet apeluri este bifat în dreptul Automat / Implicit (/2013/04/cum-sa-schimbati-modul-implicit-de-raspuns-la-apelurile-primite-pe-iphone-tutorial/ ). Dacă sunt conectate căști cu microfon la iPhone, atunci sunetul va fi dirijat către acestea. Vei putea însă urma pașii de mai sus și selecta Difuzor, pentru a vorbi la difuzorul telefonului și nu la căști.

  • #35025 Răspunde
   cris
   Vizitator

   buna…am o problema…la iphone 4……am uitat parola la icloud si nici raspunsuri la intrebari nu le tin minte…cum pot sa fac alt cont?…alt icloud?

  • #35185 Răspunde
   Alex Popa
   Moderator

   Ca să faci un alt cont iCloud/ID Apple nu este mare lucru. Doar urmează pații din acest tutorial: /2012/12/cum-creati-un-apple-id-de-pe-ipad-si-iphone-tutorial/ (pentru crearea contului de pe iPhone) sau din acest tutorial: /2014/08/cum-sa-creezi-un-cont-icloud-itunes-si-app-store-gratuit-de-pe-computer/ (pentru crearea contului de pe computer).

   Problema este dacă iPhone-ul tău are instalat iOS 7.0 (sau o versiune ulterioară) și are deja adăugat contul iCloud, cu opțiunea Găsire iPhone activă, deoarece în acel caz nu poți să elimini de pe dispozitiv contul fără a introduce parola.

   Revenind la recupererarea parolei, aceasta este posibilă și fără întrebările de securitate, dacă ai adăugat o adresă de e-mail de recuperare. Mai multe detalii sunt aici: /2014/03/cum-sa-iti-recuperezi-parola-id-ului-apple-tutorial/ .

Vezi 7 fire de răspunsuri
Răspunde la: Problema la iPhone 4
Informația ta:
SOCIAL

20,785UrmăritoriÎmi place
8,531UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
122AbonațiAbonați-vă