Pages

Vezi 1 fir de răspunsuri
 • Autor
  Mesaje
  • #21756 Răspunde
   Cristin
   Vizitator

   Eu am IPadul de aprox. 2ani. Cand l-am cumparat am instalat aplicatia (cred ca asa se numeste) Pages, care avea culoarea albastra. Am lucrat foarte bine in ea. Am creat si stocat foarte multe documente acolo. Numai ca in urma cu 2 saptamani am facut update la aplicatie si am obtinut versiunea 2.2.1 (1263) – culoarea portocalie. De atunci incoace s-a schimbat configuratia asezarii documentelor si nu mai recunosc nici un document din cele existente. S-au creat foldere noi, numerotate cu cifre diferite si care sunt cate doua documnte in fiecare folder: un index si un build version history. Cand vreau sa deschid un document, apare anuntul Documentul nu poate fi importat. Ce pot sa fac pentru a recupera vechile documente ? Va rog frumos sa ma ajutati, multumesc mult.

   • Acest subiect a fost modificat acum 9 ani, 11 luni de Alex Popa.
  • #21816 Răspunde
   Alex Popa
   Moderator

   In principiu documentele stocate in aplicatia Pages trebuiau sa ramana si sa poata fi accesate chiar si dupa actualizare, fara a fi efectuate modificari asupra organizarii lor. Insa problema aceasta au intalnit-o si alti utilizatori, iar ea ar putea fi cauzata de faptul ca documentele nu au fost sincronizate cu iCloud inainte de a o actualiza.O rezolvare sigura exista doar daca detii si un Mac si ai aplicatia Pages instalata si acolo.

   Daca nu detii un Mac cu aceasta aplicatie, atunci incearca sa deschizi documentele respective de pe iCloud: https://www.icloud.com/#pages. Daca tot nu reusesti, incearca sa iti trimiti o copie a documentelor intr-un alt format (de exemplu Word) prin e-mail (atinge butonul Patrtajati, apoi selecteaza documentul si modalitatea de partajare). De pe icloud.com poti si sa descarci documentul pe computerul tau, apoi sa incerci deschiderea lui.

   Daca problema persista, ofera-mi mai multe detalii despre problema, pentru a o putea depana.

Vezi 1 fir de răspunsuri
Răspunde la: Pages
Informația ta:
SOCIAL

20,785UrmăritoriÎmi place
8,531UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
122AbonațiAbonați-vă