Nu pot activa Iphone

Vezi 1 fir de răspunsuri
 • Autor
  Mesaje
  • #64363 Răspunde
   Ionut
   Vizitator

   Salut Alex! Am cumparat un Iphone, si nu il pot activa, respectivul de la care l.am cumparat, nu imi mai raspunde la telefon deloc. Nu stiu nici Id-ul apple, nici parola, nici adresa de email. Iar cand apas pe ajutor deblocare, imi zice ca proprietrul initial are in contul lui acest dispozitiv. Ce pot face? Nu pot face nimic? Nu pot nici sa il restaurez.

  • #64364 Răspunde
   Alex Popa
   Moderator

   Salut, nu prea poți face nimic întrucât acel iPhone este blocat în iCloud. Dacă ai avea factura de achiziție a telefonului, iar aceasta ar proveni de la un vânzător autorizat de produse Apple, atunci Apple te-ar ajuta cu deblocarea (în anumite condiții). Altminteri, poți lua legătura cu proprietarul de drept al iPhone-ului (dacă acesta a fost introdus în Mod Pierdut și este afișat un mesaj cu datele de contact ale proprietarului). De asemenea, mai poți face o sesizare la poliție pentru înșelăciune, dar este dificil de demonstrat și de găsit autorul…

   Fiindcă aceasta este o practică foarte frecventă, am avertizat mereu pe toți cei aflați în căutarea unui iPhone la vânzători particulari să fie extrem de vigilenți și să nu plătească până când nu se asigură că telefonul nu este blocat în iCloud.

Vezi 1 fir de răspunsuri
Răspunde la: Nu pot activa Iphone
Informația ta:
SOCIAL

20,904FaniÎmi place
8,531CititoriConectați-vă
383CititoriConectați-vă
85AbonațiAbonați-vă