iTunes 12.2

Etichetat: 

Vezi 1 fir de răspunsuri
 • Autor
  Mesaje
  • #45878 Răspunde
   Dany
   Vizitator

   Salut, s-a lansat iTunes 12.2 😀

   Vă prezentăm Apple Music – toate modurile în care vă bucurați de muzică, într‑un singur loc.

   Apple Music include un serviciu muzical revoluționar, noul post radio live Beats 1 și o nouă modalitate atractivă prin care fanii se pot conecta cu artiștii lor preferați. Abonați‑vă pentru a reda oricare dintre milioanele de melodii din catalogul Apple Music sau păstrați‑le offline pentru redare ulterioară. Abonați‑vă acum – primele trei luni sunt gratuite. Această actualizare include:

   Pentru dvs. Primiți recomandări privitoare la liste de redare și albume pe care le veți aprecia, selectate doar pentru dvs. pe baza gusturilor muzicale personale. Cu cât ascultați mai mult, cu atât sporește fidelitatea recomandărilor primite.

   Noutăți. Descoperiți cea mai bună muzică nouă, aleasă cu exigență de editorii noștri muzicali. Explorați mixaje concepute special pentru activități precum exercițiile fizice sau găsiți liste de redare excelente, create manual, acoperind o mare varietate de genuri. Cu Apple Music, veți dispune întotdeauna de coloana sonoră perfectă pentru orice ocazie.

   Connect. Un singur loc pentru conectarea cu artiștii dvs. preferați. Vedeți opinii, poze, muzică și clipuri video împărtășite de artiștii dvs. favoriți. Puteți comenta sau aprecia orice postează artiștii, iar aceștia vă pot răspunde direct.

   Beats 1. Reglați‑vă frecvența pentru Beats 1, post radio difuzat live din orașe din întreaga lume. Bucurați‑vă de muzică, interviuri, emisiuni radio exclusive și tot ce e mai bun din actualitatea muzicală. Beats 1 — global și nonstop.

   Apple Music Radio. Funcționalitatea Radio a fost complet reproiectată. Redați posturile recomandate, acolo unde experții noștri muzicali selectează manual fiecare melodie pe care o ascultați. Alternativ, porniți un post nou pe baza oricărui artist sau oricărei melodii. În plus, acum este ușor să reveniți rapid la posturile dvs. preferate cu funcționalitatea Redate recent.

   Muzica dvs. Găsiți toată muzica dvs. într‑un singur loc, inclusiv cumpărăturile iTunes, muzica importată de pe CD‑uri și melodiile din Apple Music.

   iTunes Store. iTunes Store este în continuare cel mai bun loc de unde puteți cumpăra muzica preferată, sub formă de melodii individuale sau albume întregi.

   Disponibilitatea și funcționalitățile pot varia în funcție de țară

  • #45932 Răspunde
   Alex Popa
   Moderator

   Mersi!

Vezi 1 fir de răspunsuri
Răspunde la: iTunes 12.2
Informația ta:
SOCIAL

20,918FaniÎmi place
8,531CititoriConectați-vă
382CititoriConectați-vă
85AbonațiAbonați-vă