Iphone 5c probleme ceas si data

 • Acest subiect are 2 răspunsuri, 2 opinii și a fost actualizat ultima dată acum 6 ani, 9 luni de Florinel.
Vezi 2 fire de răspunsuri
 • Autor
  Mesaje
  • #55650 Răspunde
   Bogdan
   Vizitator

   Salut am si eu o problema cu iPhone 5C . Oricât as încerca sa setez ceasul nu o pot rezolva decât pe moment ! Trec pe modul manual o setez si in momentul in care utilizez telefonul merge când i-l blochez îți revine la ora setată ! Pe modul automat la fel ! Am dezactivat si busola si la fel am încercat sa ii dau resetare de fabrica la fel! Si din iTunes am încercat ! Nu merge ! Help

  • #55666 Răspunde
   Alex Popa
   Moderator

   Salut,

   Din păcate nu ești singurul utilizator de iPhone 5c care întâmpină problema aceasta. Acest model de iPhone este cunoscut oarecum pentru problema cu oscilatorul cu cristal, care încetează să mai funcționeze după un timp, motiv pentru care apar problemele cu reglarea timpului. De aceea, singura rezolvare ar fi înlocuirea componentei, însă prețul ar putea fi destul de ridicat, iar procedura prea complicată încât cineva să se implice.

   Totuși, înainte să îți înlocuiești iPhone-ul sau să cauți rezolvarea prin service-uri (presupunând deja că nu locuiești într-o zonă de graniță între două fusuri orare), efectuează un backup, apoi restaurează-ți din nou dispozitivul la starea de iPhone nou (folosind iTunes; nu restaura backupul creat sau un altul anterior lui!) și folosește-ți câteva zile iPhone-ul fără să instalezi decât aplicațiile de care ai neapărată nevoie (dacă nu ai nicio aplicație indispensabilă, nu instala nimic). În acest timp, configurează reglarea manuală a datei și orei. Dacă problema revine, atunci nu prea ai ce să faci decât fie să pui o întrebare în service, fie să schimbi iPhone-ul.

  • #57051 Răspunde
   Florinel
   Vizitator

   Aceeași problema o am și eu la ceas 🙁 nu știu ce sa îi mai fac sa îi dau de capat, acuma am citit la tine ce este de făcut :))

Vezi 2 fire de răspunsuri
Răspunde la: Iphone 5c probleme ceas si data
Informația ta:
SOCIAL

20,785UrmăritoriÎmi place
8,531UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
121AbonațiAbonați-vă