ios 7.1.2

Vezi 13 fire de răspunsuri
 • Autor
  Mesaje
  • #21956 Răspunde
   alex
   Vizitator

   Buna ziua,

   Sunt incepator si sper sa ma ajutati!
   Am un iphone 4s si am instalat ios 7.2.1. Nu pot deloc sa activez centrul de notificari, mai bine zis nu imi afiseaza nimic. Mentionez ca am activat toate widgeturile de care am nevoie si tot nu imi arata nimic! Multumesc anticipat!

  • #21991 Răspunde
   Alex Popa
   Moderator

   Buna ziua Alex,

   Daca te referi la fila Azi, atunci trebuie sa stii ca fiecare widget de acolo (Vremea, Bursa, Calendar, Mementouri), va afisa datele primite de la aplicatia corespunzatoare. Cu alte cuvinte, trebuie sa ai date de afisat in aplicatiile preinstalate Vremea (la vremea locala, trebuie sa permiti folosirea serviciilor de localizare), Calendar (sunt afisate doar programarile din ziua curenta pe urmatoarele ore), Mementouri si Bursa, in caz contrar, nefiind afisate date pe centrul de notificari. In ceea ce priveste sectiunile “Toate” si “Ratate”, acolo sunt afisate notificarile venite de la aplicatiile instalate de tine, care au acces la centrul de notificari, si care au primit notificari pe care nu le-ai citit/deschis.

   Tutoriale despre centrul de notificari si notificarile primite pe iPhone si iPad sunt aici: /category/tutoriale/ios-tutorial/centru-de-notificari/

  • #26285 Răspunde
   Mihai
   Vizitator

   Salutare! Am incercat sa fac downgrade de la ios 8 la ios 7.1.2. Am urmat pasii, astfel cum am gasit la dvs pe site. Totul a mers ok, am descarcat fisierul de ios 7, am conectat telefonul la itunes, dar dupa ce se extrage software-ul imi apare o eroare, si spune ca nu a putut fi restaurat. Daca ma puteti ajuta, astept un raspuns. Multam frumos!

   • #26294 Răspunde
    Alex Popa
    Moderator

    Eroarea iti este afisata pentru ca nu se mai poate face downgrade la iOS 7.1.2 de la iOS 8 sau orice versiune ulterioara.

  • #29351 Răspunde
   Mirabela
   Vizitator

   Buna!
   Am iphone4 si vreau sa instalez ios 7.1.2. Cum fac?

  • #29367 Răspunde
   Alex Popa
   Moderator

   Dacă vrei să faci actualizarea la iOS 7.1.2 pe iPhone 4 și ai instalată o versiune a iOS anterioară iOS 7, atunci poți urma pașii din tutorialul: /2013/09/19/cum-sa-faceti-update-la-ios-7-prin-itunes-sau-direct-de-pe-iphone-ipad-sau-ipod-touch-tutorial/ (nu îți recomand să treci la iOS 7 pe iPhone 4, dacă nu ai făcut-o deja). Iar dacă vrei să faci actualizarea de la o versiune precedentă a iOS 7, atunci urmează pașii din tutorialul: /2014/03/11/cum-sa-actualizati-un-iphone-ipad-sau-ipod-touch-wireless-sau-prin-itunes-tutorial/

  • #29610 Răspunde
   Teodor
   Vizitator

   Salut. Am un iphone 5 codat pe orange Romania ce are ca versiune ios 6.1.4 si as dori sa ii fac actualizarea de soft, dar cand dau la actulalizare imi apare sa fac actualizare la ios 8.1.3 si eu as dori sa fac actualizare la 7.1.2 pentru ca asa am inteles ca e mai bine. Ce imi recomandati sa fac in acest caz. Multumesc!

  • #29638 Răspunde
   Alex Popa
   Moderator

   Nu se poate face actualizare decât la cea mai recentă versiune a iOS disponibilă în momentul de față pe modelul de iPhone pe care îl deții, respectiv iOS 8.1.3 Recomand să faci actualizarea la iOS 8.1.3 pe iPhone 5 pentru că nu sunt probleme cu acest dispozitiv (eu am avut pe iPhone 5 și iOS 7.x.x și iOS 8.x.x și mi se pare că a fost la fel de rapid în ambele).

  • #29640 Răspunde
   Teodor
   Vizitator

   Multumesc pentru raspuns….si as mai avea inca o intrebare, in cazul in care nu fac backup pentru ca nu am cont pe icloud, risc sa imi pierd contactele, pentru ca altceva important nu am in telefon?

  • #29641 Răspunde
   Teodor
   Vizitator

   Sau mai bine zis ce as putea pierde daca fac actualizarea de soft si nu am backup facut?

  • #29642 Răspunde
   Alex Popa
   Moderator

   Există riscul ca în timpul procesului de actualizare al iOS să fie pierdute datele. De regulă, însă, el decurge fără probleme, așa că toate aplicațiile și datele rămân pe dispozitiv și după finalizare. Pentru actualizare, backupul nu este necesar, dar este recomandat în eventualitatea în care o eroare împiedică finalizarea procesului. Iar dacă nu poți face backup prin iCloud, atunci poți face prin aplicația iTunes de pe computer: /2012/12/27/cum-sa-transferati-manual-aplicatii-muzica-poze-si-alte-date-media-pe-ios-sau-ipod-de-pe-itunes-11/

  • #29660 Răspunde
   Teodor
   Vizitator

   Mai am o ultima intrebare…..am facut actualizarea de soft la ios 8.1.3 totul e ok, dar mai am o problema si anume aceea ca ar trebui sa trimita un mesaj doar ca eu nu am credit pe telefon deoarece am o optiune activa…..intrebarea mea este: unde se trimite acel mesaj sau cum as putea dezactiva ca sa nu mai trimita automat mesaje. Nu stiu daca m-am facut prea bine inteles tot ce as vrea sa stiu este, de unde as putea dezactiva ca sa nu mai trimita automat mesaje.Multumesc!

  • #29675 Răspunde
   Alex Popa
   Moderator

   Ceea ce nu înțeleg din întrebare este cine ar trebui să trimită automat mesaje? Sau pentru ce? Ar trebui să primești pe iPhone mesaj de la cineva? Sau trimite iPhone-ul mesaje automat; și la cine (nu mă interesează, evident, nume de persoane, ci doar dacă la contacte, un serviciu anume, etc.)?

  • #35609 Răspunde
   Marian
   Vizitator

   De ce nu se mai poate face downgradat de pe iOS 8.3 la 7.1 ultima versiune comsa mult prea repede bateria….

  • #35610 Răspunde
   Alex Popa
   Moderator

   Din păcate, așa este Apple – se gândește mult la securitatea dispozitivelor și la dezvoltatori. Și eu aș vrea să fac downgrade la iOS 6 pe unele dintre dispozitivele mele, dar…

Vezi 13 fire de răspunsuri
Răspunde la: ios 7.1.2
Informația ta:
SOCIAL

20,785UrmăritoriÎmi place
8,531UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
115AbonațiAbonați-vă