Încărcare poze apeluri

Vezi 3 fire de răspunsuri
 • Autor
  Mesaje
  • #63673 Răspunde
   Claudia
   Vizitator

   Buna Seara ,
   Va rog sa ma ajutați , am un iPhone 8 , versiune 12.4 ,și la apeluri nu se încarcă poza de la contact pe tot ecranul , ci doar in partea dreapta sus ! Menționez ca și înainte am avut un iPhone 6 , și , am avut aceeași problema . Mulțumesc !

  • #63675 Răspunde
   Alex Popa
   Moderator

   Bună, pentru contactele ale căror poze sunt afișate în medalion va trebui să accesezi Contacte > contact (persoana a cărei poză apare în medalion) > Editați > Editați (butonul de sub medalionul cu poza) > repoziționează poza și apoi salvează modificările. Repetă procedura pentru fiecare contact a cărui imagine nu apare pe ecranul complet.

  • #63781 Răspunde
   Claudia
   Vizitator

   Buna , am făcut ceea ce mi-ai scris , dar tot nu merge ! La fel apare !

   • #63888 Răspunde
    Alex Popa
    Moderator

    Încearcă să adaugi o altă poză (poți face una cu iPhone de încercare și apoi să o adaugi unui contact pentru a vedea cum apare). Se poate ca poza ascoiată contactului respectiv să fi fost decupată deja la o dimensiune prea mică pentru a fi afișată altfel decât în medalion.

  • #63893 Răspunde
   Claudia
   Vizitator

   Buna , am încercat și asta , dar tot tot așa apare , doar in medalion . Nu poate fi de la adresa mea de app Store , înainte am avut 6 și la fel apărea . .

   • #63953 Răspunde
    Alex Popa
    Moderator

    Ciudat, și eu am avut această problemă survenită încă din iOS 7, însă am reușit să fac ca pozele să fie afișate pe ecranul complet printr-o simplă redimensionare, în versiunile mai noi de iOS.

    Încearcă să creezi un contact nou și să adaugi o poză nou făcută cu iPhone-ul (poți alege să faci poză chiar atunci când dorești să asociezi o imagine unui contact), apoi verifică dacă apare tot în medalion.

Vezi 3 fire de răspunsuri
Răspunde la: Încărcare poze apeluri
Informația ta:
SOCIAL

20,785UrmăritoriÎmi place
8,531UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
122AbonațiAbonați-vă