Decodare

Vezi 1 fir de răspunsuri
 • Autor
  Mesaje
  • #63468 Răspunde
   Larisa
   Vizitator

   Buna Alex! Mi.am luat un iphone xs max,nou, de la cineva ce l.a luat la abonament din Anglia. Azi merg sa il decodez pe Imei. Este codat pe EE. Dar ma bate la cap un gând: daca respectivul nu isi mai plătește abonamentul, si eu decodez telefonul, se mai poate trece la blacklist? Stiu ca îl pot trece la blacklist in Anglia si nu mai poate fi folosit telefonul acolo. Dar dacă eu îl decodez, în România, imi poate crea vreo problemă? Mi.l pot bloca din nou?

  • #63469 Răspunde
   Larisa
   Vizitator

   Si inca ceva, daca omul acela nu isi mai plateste abonamentul, eu pot decoda telefonul pe imei? Pentru ca am fost la un gsm sa intreb si mi s.a zis ca daca respctivul nu are 6 luni de abonament, nu se poate decoda telefonul. Asa este?

   • #63513 Răspunde
    Alex Popa
    Moderator

    Bună, cu siguranță nu își va mai plăti abonamentul, aceasta fiind o practică destul de comună. Decodarea făcută aici nu este una oficială, a operatorului, magazinele care oferă acest serviciu folosind la rândul lor diferite servicii online pentru decodare. Politica pentru decodare diferă de la un operator la altul.

    Referitor la „lista neagră”, un telefon poate fi introdus acolo oricând de către operator (în situațiile special prevăzute), fiind astfel imposibil de activat nu doar în acea rețea, ci și în altele. Desigur, operatorul respectiv poate introduce sau nu telefonul în lista neagră pe motiv de neplată abonament.

Vezi 1 fir de răspunsuri
Răspunde la: Decodare
Informația ta:
+ 37 = 44

SOCIAL

21,162FaniÎmi place
10,653CititoriConectați-vă
368CititoriConectați-vă
85AbonațiAbonați-vă