Buton Back up Icloud blocat

Vezi 1 fir de răspunsuri
 • Autor
  Mesaje
  • #51821 Răspunde
   ana miu
   Vizitator

   Buna, am o problema. vreau sa fac back up in icloud,dar cand ma duc in settings/iCould/Storage &Backup/Butonul iCloud Backup nu se poate deschide(este blocat pe off). Cum fac sa il deblochez?
   Multumesc pentru raspuns

  • #51838 Răspunde
   Alex Popa
   Moderator

   Salut, telefonul este conectat la internet când încerci să activezi backupurile prin iCloud? Ai cumva restricțiile activate în Configurări>General>Restricții? Dacă da, atunci asigură-te că în meniul Conturi sunt permise modificările.

   În cazul în care ești conectată la internet, iar iPhone-ul nu are restricțiile active, atunci conectează-l la iTunes și verifică dacă, în pagina Rezumat, nu este bifată opțiunea din dreptul Efectuați backup de pe acest computer. Dacă este activată, atunci dezactiveaz-o și încearcă din nou.

   Dacă nici așa nu funcționează, atunci ieși din contul tău de iCloud și apoi loghează-te din nou. O altă sugestie ar fi să actualizezi iPhone-ul la cea mai recentă versiune de iOS.

   Dacă nicicum nu a funcționat, atunci verifică dacă ai spațiu liber pe iCloud din Configurări>iCloud>Stocare (mai ales dacă recent ai făcut un downgrade planului de stocare de pe iCloud). Dacă ai spațiu de stocare pe iCloud, atunci nu rămâne decât să restaurezi iPhone-ul (dintr-un backup efectuat pe computer, cu iTunes) și să verifici după dacă poți accesa caracteristica de efectuare backup prin iCloud.

Vezi 1 fir de răspunsuri
Răspunde la: Buton Back up Icloud blocat
Informația ta:
SOCIAL

20,785UrmăritoriÎmi place
8,531UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
122AbonațiAbonați-vă