Răspunde la: IPhone SE

#69447
Alex Popa
Moderator

Salut, este posibil ca iPhone-ul tău să fie configurat / blocat prin MDM (deci să fi fost primit de la o firmă care folosea acest sistem Apple pentru gestionarea dispozitivelor).

iOS, iPadOS, macOS și tvOS au integrat un cadru de lucru care permite gestionarea dispozitivelor mobile (MDM). MDM vă permite să configurați dispozitive în mod securizat și wireless prin trimiterea profilurilor și comenzilor către dispozitive, indiferent dacă acestea sunt deținute de utilizator sau de organizația dvs. Capacitățile MDM includ actualizarea software‑ului și configurărilor dispozitivelor, monitorizarea conformității cu politicile organizaționale și ștergerea sau blocarea de la distanță a dispozitivelor. Utilizatorii își pot înscrie propriile dispozitive în MDM, iar dispozitivele deținute de organizație pot fi înscrise automat în MDM folosind Apple School Manager sau Apple Business Manager.
Sunt câteva concepte care trebuie înțelese dacă urmează să utilizați MDM. Prin urmare, citiți secțiunile de mai jos pentru a înțelege modul în care MDM utilizează profiluri de înscriere și de configurare, supervizare și sarcini.
Sursa.

În eventualitatea în care nu cunoști fostul proprietar ori nu te va ajuta, există diferite modalități prin care diferiți pretind că pot ocoli această configurație, însă nu îți pot recomanda vreuna deoarece nu am încercat.

SOCIAL

20,785UrmăritoriÎmi place
8,531UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
118AbonațiAbonați-vă