iTutorial – Tutoriale și noutăți despre iPhone, iPad și Mac › Forumuri › iOS, iPhone, iPad, iPod și Apple TV › iOS și App Store › probleme app store › Răspunde la: probleme app store
Buna am o dilema. Acum vreo saptamana am primit un mail de la apple(cred ca e de la apple pt e diferit de celelalte pe care le am) in care mi se spune ca ceva de un joc care costa undeva la 25 de dolari si ca eu l as fi cumparat. Am ignorat mail ul,iar astazi am primit iar tot de la apple, tot despre acel joc doar ca o suma mai mare,de 100 de dolari. Ideea e ca eu nu am cardul pus ,deci nu se poate face nici o tranzactie. Si am mai gasit un mail in Spam tot de la apple in care mi se spune ca,contul meu a fost blocat,dar cand apas sa l deblochez pagina nu se incarca( mentionez ca au trecut mai mult de 24 de ore de cand am primit mailul cu blocarea contului)
Deci, ce ar trebui sa fac?
iTutorial.ro este singurul loc din România unde veți găsi tutoriale pentru iPhone, iPad și Mac, ultimele știri din lumea Apple și a aplicațiilor de pe App Store, alături de review-uri și comparații între dispozitive / accesorii.
© Copyright 2012-2024 - iTutorial.ro. Toate drepturile rezervate