iTutorial – Tutoriale și noutăți despre iPhone, iPad și Mac › Forumuri › iOS, iPhone, iPad, iPod și Apple TV › iPhone › Iphone Xs › Răspunde la: Iphone Xs
Ce voiam sa te mai intreb, am citit un articol cum ca Apple a declarat ca un iphone rezista 2-3 ani. Pai nu ne convine teaba asta, la banii pe care ii dam pe telefoane. :)) Dar daca eu il folosesc numai pentru search google, youtube, poze, si facebook, asa este ca rezista mai mult de 2-3 ani? pentru ca nu am de gand sa il schimb peste 2 ani, pana acum am schimbat telefonul din an in an si m.am cam saturat. Si inca ceva, eu iphone.ul ce l.am avut inainte de asta, l.am stricat din cauza bateriei. Cum se incarca corect Iphone? Am inteles ca nu e chiar bine sa il incarcam 100%, cum sa il incarcam sa nu ii mai stricam bateria asa repede?
iTutorial.ro este singurul loc din România unde veți găsi tutoriale pentru iPhone, iPad și Mac, ultimele știri din lumea Apple și a aplicațiilor de pe App Store, alături de review-uri și comparații între dispozitive / accesorii.
© Copyright 2012-2024 - iTutorial.ro. Toate drepturile rezervate