iTutorial – Tutoriale și noutăți despre iPhone, iPad și Mac › Forumuri › iOS, iPhone, iPad, iPod și Apple TV › iPhone › notificare sosire mail › Răspunde la: notificare sosire mail
Am 3 telefoane: iPhone 6s, Samsung A5 si Huawei P9 lite. Telefonul de baza este P9 lite ul (tot timpul e la mine). Cand primesc un email pe yahoo sau gmail ordinea de primire este: 1) iPhone6s, Samsung A5 si abia ultimul P9 lite ul. E foarte important pt mine sa primesc notificarea de email cat mai repede pe P9 lite. Uneori e o mare diferenta, de cateva minute bune, intre ora la care am primit email ul pe yahoo sau gmail si ora in care apare notificarea pe P9 lite. Exista vreo aplicatie care sa ma ajute sa fiu notificat in real time?
M am gandit sa mi iau un Google Pixel 2 (avand in vedere ca e telefonul celor de la Google care detin serverele Gmail) pt email urile pe gmail. Ma poate ajuta acest telefon?
iTutorial.ro este singurul loc din România unde veți găsi tutoriale pentru iPhone, iPad și Mac, ultimele știri din lumea Apple și a aplicațiilor de pe App Store, alături de review-uri și comparații între dispozitive / accesorii.
© Copyright 2012-2024 - iTutorial.ro. Toate drepturile rezervate