iTutorial – Tutoriale și noutăți despre iPhone, iPad și Mac › Forumuri › iOS, iPhone, iPad, iPod și Apple TV › iPhone › iphone 5 nu se mai aprinde ajutati-ma › Răspunde la: iphone 5 nu se mai aprinde ajutati-ma
salut , am un iphone 5s , aseara s-a descarcat complet si cand l-am pus la incarcat nu mai arata nimic , am cumparat alt cablu de incarcare , i-am dat reset in dfu din itunes , dar nimic … in itunes imi arata telefonul , incarcat 100% dar telefonul in sine e mort , nu raspunde deloc la comenzi , am un ceas smartsi cand dau sa deschid telefonul imi arata ceasul ca e conectat la tel si atat. dupa hard reset nu se mai conecteaza cu ceasu, nu mai are setarile probabil . am incercat sa verific telefonul daca e aprins cand dau pe butonul de silent on/off dar la fel nu se intampla nimic . am pus un alt display la fel, am pus alta baterie nimic, ecran negru , mentionez ca telefonul nu scoate nici un sunet nimic, nimic .
iTutorial.ro este singurul loc din România unde veți găsi tutoriale pentru iPhone, iPad și Mac, ultimele știri din lumea Apple și a aplicațiilor de pe App Store, alături de review-uri și comparații între dispozitive / accesorii.
© Copyright 2012-2024 - iTutorial.ro. Toate drepturile rezervate