Răspunde la: Sicronizare iPhone cu iTunes in urma careia datele mele au fost inlocuite.
iTutorial – Tutoriale și noutăți despre iPhone, iPad și Mac › Forumuri › iOS, iPhone, iPad, iPod și Apple TV › iPhone › Sicronizare iPhone cu iTunes in urma careia datele mele au fost inlocuite. › Răspunde la: Sicronizare iPhone cu iTunes in urma careia datele mele au fost inlocuite.
Ma bucur ca te straduiesti sa ma ajuti si iti multumesc!
Din pacate: la nota 1.nu este bifata casuta CONTACTE in sectiunea Avansat
nota 2. Am Mac dar nu am contacte pe el si nu imi apar nicaieri.
nota 3.Acest iPhone este posibil sa mai fi fost sincronizat cu un alt computer,desktopul Mac de acasa, dar cu mult timp in urma.Nu cred ca asi gasi acolo nici contacte,nici poze.
Despre metoda care cred ca ar functiona,niste prieteni mi-au spus prin telefon (eu nu sunt in tara) ca sunt mai multe programe care recupereaza date care nu mai apar pe telefon, dar inca mai sunt in memoria lui chiar daca nu se vad.Problema mea este ca acest laptop este de prin 2008 si inca ruleaza OS X 10.6.8 si nu mai pot sai fac update si in consecinta sa downloadez aplicatii noi cu care asi incerca recuperarea datelor pierdute.Stii cum este,cand se intampla un necaz ,defapt este o insiruire de lucruri negative care cumulate alcatuiesc problema. Asta este ,noi sa fim sanatosi ca le rezolvam pe toate !