Răspunde la: Sicronizare iPhone cu iTunes in urma careia datele mele au fost inlocuite.
iTutorial – Tutoriale și noutăți despre iPhone, iPad și Mac › Forumuri › iOS, iPhone, iPad, iPod și Apple TV › iPhone › Sicronizare iPhone cu iTunes in urma careia datele mele au fost inlocuite. › Răspunde la: Sicronizare iPhone cu iTunes in urma careia datele mele au fost inlocuite.
Lucrurile sunt foarte complicate în situația dată – sunt șanse foarte mari ca datele să fie pierdute (nu există backup și, din câte înțeleg, nu au fost adăugate datele de pe iPhone pe PC).
Totuși, să încercăm următorul lucru: conectează iPhone-ul prin cablu la iTunes, selectează Informații în pagina dispozitivului (accesibilă din partea stângă sus a ferestrei), bifează Sincronizează contacte > Toate contactele, apoi selectează Aplică. Apar (și) contactele tale acum?
Notă: În pagina Informații din meniul iPhone al iTunes este cumva bifată, în secțiunea Avansat, opțiunea Contacte (acolo, deci, unde este vorba despre înlocuirea informațiilor de pe acest iPhone)?
Notă 2: Ai căutat contactele în aplicația Contacte (dacă ai Mac) sau Agenda Windows / Microsoft Agenda?
Notă 3: Acest iPhone a mai fost sincronizat anterior cu un alt computer?
P.S. M-am referit strict la Contacte ca să avem un punct de plecare. Dacă funcționează, vedem datele care lipsesc și încercăm să le recuperăm și pe acelea.
P.P.S. Ce metodă crezi că ar funcționa în situația dată?