Răspunde la: Sicronizare iPhone cu iTunes in urma careia datele mele au fost inlocuite.

#59133
Alex Popa
Moderator

Salut, nu este ciudat că nu s-a făcut backup atât timp cât tu nu ai activat această opțiune (sincronizarea și backupul sunt două lucruri diferite).

În ceea ce privește datele pierdute, la ce, mai exact, te referi? Dacă, de exemplu, te referi la contacte, ai încercat să intri în Contacte > Grupuri și să selectezi Toate > OK? Apoi, în Poze, au dispărut fotografiile și clipurile video chiar și din Rolă film?

În principiu, în urma procesului de sincronizare ar trebui ca datele de pe iPhone a căror sincronizare cu Mac-ul / PC-ul a fost activată (Contacte, Poze, Calendare șamd.) să fie transferate pe computer, iar cele de pe computer să fie transferate pe iPhone (atât timp cât sunt compatibile).

În fine, ca să răspuns întrebării tale, poți recupera datele atât timp cât ele au fost transferate pe computer (ai verificat dacă nu sunt contacte, poze etc. pe computerul tău?) sau/și atât timp cât ele sunt stocate într-un backup realizat anterior sincronizării (poți verifica dacă s-a făcut vreun backup acestui iPhone din iTunes > Preferințe > Dispozitive > Backupuri dispozitive).

SOCIAL

20,785UrmăritoriÎmi place
8,531UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
118AbonațiAbonați-vă