Răspunde la: salvare poze

#39991
Alex Popa
Moderator

Crearea folderelor multe în DCIM este o problemă care a apărut în versiunile mai recente ale iOS (recomandat ar fi să instalezi iOS 8.3 pe dispozitivul tău sau ultima versiune disponibilă pentru el).

În fine, cel mai bine ar fi să imporți fotografiile de pe iPhone pe computer , pentru a le organiza după bunul plac, deoarece în DCIM acest lucru s-ar putea să nu se întâmple nici în cea mai recentă versiune în iOS. Pentru a importa pozele pe computerul tău va trebui să urmezi pașii de aici: https://itutorial.ro/2014/07/cum-importi-fotografiile-si-videoclipurile-de-pe-iphone-si-ipad-pe-computer-tutorial/ .

Dacă din varii motive nu vrei să imporți fotografiile, atunci îți ofer o soluție temporară, care te va ajuta să găsești cele mai recente fotografii. Deschide folderul DCIM în Windows Explorer – aici va trebui să vezi toate dosarele pe care iPhone le-a creat. În câmpul de căutare din partea dreaptă sus a ferestrei, tipărește un asterisc: * (fără vreun semn de punctuație sau literă înainte sau după), apoi apasă tasta Enter. Toate dosarele create de iPhone vor fi listate primele. Derulează până în partea de jos a listei și imediat după vei vedea toate pozele tale. Cele mai recente fotografii ar trebui să fie listate primele (imediat după dosarele DCIM).

SOCIAL

20,785UrmăritoriÎmi place
8,531UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
118AbonațiAbonați-vă