iTutorial – Tutoriale și noutăți despre iPhone, iPad și Mac › Forumuri › iOS, iPhone, iPad, iPod și Apple TV › iPhone › Ajutati-ma !! › Răspunde la: Ajutati-ma !!
Deci eu am fostul iphone al sotului meu. Si are același cont iCloud cu sora lui , pe care ea il gestionează. Când telefonul se reaprinde imi arată o casuta in care imi spune ” autentificați-va pe iCloud “si imi da adresa ei de mail. Pana acum ii știam parola ,dar si-a schimbat-o. Mie la configurația , iCloud imi arată id-ul ei Apple. Soțul a făcut alt cont pentru AppStore si iTunes. In momentul când s-a făcut contul iCloud ,s-au făcut cu numărul de telefon al cumnatei mele si al sotului meu. Acum in telefon este alt sim. Spre ex conversatiile de pe whatsapp si contacte si mesaje se ma stochează in contul iCloud daca este alt nr in telefon ?? Multumesc !!!
iTutorial.ro este singurul loc din România unde veți găsi tutoriale pentru iPhone, iPad și Mac, ultimele știri din lumea Apple și a aplicațiilor de pe App Store, alături de review-uri și comparații între dispozitive / accesorii.
© Copyright 2012-2024 - iTutorial.ro. Toate drepturile rezervate